Pikáns jelenetek a Sakáltanya Party válogatójáról
Címlap / Showbiznisz / Pikáns jelenetek a Sakáltanya Party válogatójáról

Pikáns jelenetek a Sakáltanya Party válogatójáról

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Péntek estére eddig soha nem látott Sakáltanya bulival készül az Újlaki Mulató, de ehhez megfelelő személyzetre is szükség van. 

 

A Tabu Tv is bepillantást nyerhetett az Újlaki Mulató október 15-i Sakáltanya Party válogatására, ahol olyan bevállalós pultos lányok kerestettek, akiknek nem probléma, ha pulton kell táncolniuk, vagy ha egyéniségükkel kell felpörgetniük a bulit. A castingra az óbudai szórakozóhely egyik termében került sor, ami előtt több száz jelentkező sorakozott, hogy megmutassa a tudását.

A lányoknak elméletben és gyakorlatban is bizonyítaniuk kellett a szigorú szakmai zsűri előtt: az italkeverésen és egyéb vendéglátós alapvetéseken túl vizsgázniuk kellett pulton való táncolásból és erotikus italcsorgatásból is, de a befutók kiléte csak a péntek esti bulin lesz nyilvános. Reméljük, hogy a kiválasztott hölgyek a lehető leghitelesebb módon elevenítik majd fel a klasszikussá vált Sakáltanya c. film legforróbb bulijeleneteit.

Világszenzáció az Újlaki Mulatóban! Gyere el és idézzük fel együtt a Sakáltanya c. film legforróbb jeleneteit! Mi biztosítjuk a gyönyörű, bevállalós pultos lányokat és a legjobb zenéket, Neked csak a jókedvedet és barátaid kell hoznod! A buli ingyenes, a gátlások Panyolai Pálinka italakcióban oldódnak! Október 15. Péntek - Sakáltanya az Újlaki Mulatóban. Vendégeinknek a parkolás az Új Udvar bevásárlóközpont mélygarázsában ingyenes! A bulin végig forgat a Tabu Tv stábja! :)
 
 
[ 3480 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x