Verebes István: a sikert a legnehezebb elviselni!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Verebes István: a sikert a legnehezebb elviselni!

Verebes István: a sikert a legnehezebb elviselni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

A színész-rendező egykor óriási sikereket élhetett át, de ma már bármit kíván, csak azt nem! 


Rendezvénynaptár
"A sikert a legnehezebb elviselni. Én voltam nagyon sikeres, amikor a lapoktól kezdve minden rólam szólt, de a siker nagyon torzít! Öt fiaskót inkább nekem, mint, hogy egy olyan nagy sikert, amitől elveszítem a fejem és elhiszem... A legtöbb színész ma attól nem játszik jól, hogy nem a szerepet, hanem saját magát játssza! Ha valaki elhiszi magáról, hogy Ő a Valaki, akkor onnantól kezdve már nem lehet az, amit játszania kell" - meséli a tabutv.hu riporterének Verebes István.

A Kabaré24 igazgatója régen számtalanszor dolgozott gyerekekkel, ám ma már egyáltalán nem tanácsolja a foglalkoztatásukat.

"Amikor a Família Kft-t, vagy más szappanoperákat rendeztem, és gyerekszereplők voltak, akkor meg tudtam volna ölni a szülőket. Az egyik darabban például két gyerekkel játszottam főszerepet, akik tüneményesek voltak, de attól kiborulok, ha a szülők a saját mérsékelt sikerességüket próbálják kompenzálni a sarjaikkal..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Verebes, aki a tehetségkutatók gyerek versenyzőit sem szerepeltetné.

"Tessék megnézni azt a mesemondó kisfiút a Csillag Születikből, hogy mennyire elkábították őt, most pedig ott áll, és nem történik semmi... A gyerek az legyen gyerek!" - taglalja az álláspontját tabutv.hu felvételén Verebes István, akinek a saját gyermeke is színésznek szegődött.


 
 
[ 1783 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x