Bencsik Tamara másfél héttel a szülés előtt tornázik az...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bencsik Tamara másfél héttel a szülés előtt tornázik az Arénában

Bencsik Tamara másfél héttel a szülés előtt tornázik az Arénában

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

Bencsik Tamara is arcát adta Czanik Balázs tömegeket megmozgató tornaórájához. Minden hétfőn este fél 9-től fél 10-ig "Mozdulj rá" ingyen torna az Arénában, nyolc héten keresztül. 


Rendezvénynaptár
- Mi motivált arra, hogy, mint énekes részt vegyél Czanik Balázs tömegeket megmozgató, ingyenes tornaóráján?

- Én már kislányként is nagyon hiperaktív voltam. Mindig csinálnom kellett valamit, mozogtam, hogy levezessem a felesleges energiáimat. A mai napig nagy szerepe van a testmozgásnak az életemben, és szeretném ha mások is követnék a példámat. Balázs órája pedig nagyon élvezetes volt, bár őt eddig nem ismertem személyesen, úgy gondolom, hogy az emberekhez való viszonya, a színpadon is megmutatkozó kedvessége mindenképpen ösztönzőleg hathat azokra, akik eddig valamiért távolmaradtak a testedzéstől.


- Milyen rendszeresen, és mit sportolsz?

- Heti háromszor-négyszer edzem. Ilyenkor alkalmanként három órát töltök el az edzőteremben, de nagyon szeretek a természetben futni, ilyenkor minden feszültséget kiadok magamból.

- Van- e olyan testrészed, amelyen akár egy plasztikai sebész segítségével is változtatnál?


- Az ember soha nem lehet elégedett önmagával, de semmi pénzért nem feküdnék szike alá. Úgy gondolom, hogy egy nő elveszíti természetességét az ilyenfajta beavatkozások során. Ha valaki pénzt- és nem is keveset - szán arra, hogy szilikont tetessen ide-oda, vagy leszívassa a felesleges úszógumikat, inkább azt javasolnám neki, hogy ezt fordítsa testmozgásra, megfelelő táplálkozásra, ezeknek ugyanis még szövődményei sem lehetnek.

- A fizikai és a lelki edzettség is nagyon fontos a szakmádban, a testmozgáson kívül mivel tartod formában magad?


- Amire nagyon büszke vagyok, hogy már 7 hónapja leszoktam a cigiről, pedig 14 évesen gyújtottam rá először. Azóta sokkal energikusabbnak, "tisztábbnak" érzem magam, és természetesen a hangomnak sem tett jót az állandó füstölés. Több mint fél év absztinencia után úgy gondolom, hogy ha a dohányosok letennék a cigarettát, és az árából vennének egy szobabiciklit, vagy bármilyen más edzőgépet, vagy éppen bérletet váltanának egy edzőterembe, vagy uszodába, sokkal jobban éreznék magukat. Ma már sajnálom azt a pénzt, amit erre költöttem. A másik "büszkeségem" amit egy hónapja kezdtem el, a rúdtánc, ami hatalmas erőt és odafigyelést igényel.


- Hogyan jött a rúdtánc ötlete?


- A következő videóklippemben szeretném hasznosítani a tudásomat, fontosnak érzem, hogy ne csak a hangom, hanem a koreográfia is tökéletes legyen.

- Az éneklésen és a munkán kívül mi az amit mostanában kitölti az életed?

- A munka nagyon sok időt vesz el a magánéletemből, de kedvesem, akivel két éve nagyon boldog párkapcsolatban élünk, mindenben támogat, ő a -ahogyan mondani szokás- másik felem. Ami most még nagyon fontos az életemben a kiskutyám, és másfél hét múlva megszületendő kölykei, igazi "szülői" izgalommal várjuk a csöppségek érkezését.

- Van olyan tulajdonságod, amitől szívesen megszabadulnál?


- Kinek nincs? Szeretnék néha határozottabb lenni, és jobban hinni dolgokban. Értek rossz dolgok az életemben, amik kicsit megtörték az önbizalmamat, ezért hajlamos vagyok pesszimistán látni dolgokat.

- Mi volt az életed eddigi legnagyobb mélypontja?

- Édesapám halála. Hosszú ideig beteg volt, de mégsem tudtam felkészülni arra, hogy nélküle kell majd élnem. 17 éves voltam és úgy éreztem, hogy halálával az életemből veszítettem el egy darabot, és egy jó ideig semmi nem érdekelt, lemondtam mindenről, ami addig nagyon fontos volt, így az éneklésről is. A fájdalom miatt elfelejtkeztem a biztató szavairól, mikor azt mondta, hogy kislányom neked énekelned kell, neked a színpadon van a helyed.

- Most biztosan nagyon büszke lenne rád.


- Igen. Én hiszek abban, hogy odafentről figyel most is és azt mondja: "Örülök, hogy nem adtad fel!"
 
 
[ 6961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x