Fresh Andi: durván megrázott az áram!
Címlap / Showbiznisz / Fresh Andi: durván megrázott az áram!

Fresh Andi: durván megrázott az áram!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az énekesnő már gyermekkorában is elkezdett megbarátkozni a 220V szépségeivel, de a TV2 Ezek megőrültek című műsorának forgatásán újra közeli kapcsolatba kerülhetett az áram nevű kis barátjával. 

"Olyan szinten őrültünk meg, hogy eldobod az agyad. Nagyon jó lesz a műsor, mert a legjobb barátnőmmel, Ágicával és a Megasztáros Nkuya Soniával voltam egy csapatban. A Sonia annyira jó fej, hogy megőrülsz tőle, de mindenki nagyon aranyos volt..." - meséli Fresh Andi a TV2 új celeb produkciójának forgatásán magába szívott élményeit a tabutv.hu riportjában. A műsorban a hírességek olyan vicces és veszélyes feladatokat hajtanak végre, amelyekben sokszor a saját testi épségüket sem kímélik.

"Amikor a játék áramos része volt, akkor a Rákóczi Feri mellettem állt, és amikor megrázott az áram, akkor ránéztem a Ferire, és megkérdeztem, hogy te hátba rúgtál engem?!" - gondol vissza a történekre az énekesnő, aki a Tabu Tv videójában azt is elárulta, hogy nem ez volt az első megrázó élménye életében.

"Olyan érzés volt, mintha háton és tarkón rúgott volna valaki, de persze bevizsgálták előtte az eszközt, és senki nem volt életveszélyben.... 8 éves koromban azonban egy lakókocsis nyaraláson apu olyan dolgot adott a kezembe, amit nem kellett volna. Csak az volt a szerencse, hogy el tudtam dobni, mert 220V volt a vezetékben... az kemény volt!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Fresh Andi.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5075 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x