Metzker Viki minden hétvégén más országban kever
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Metzker Viki minden hétvégén más országban kever

Metzker Viki minden hétvégén más országban kever

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

A szexi modellből lemezlovassá vált lánynak annyira bejött ez az élet, hogy világutazóvá változott, hiszen minden hétvégén más országokban buliztatja a fiatalokat. 


Rendezvénynaptár
A Tabu Tv stábja egy budapesti party közben kapta mikrofonvégre a 2007-es év playmate-jét, aki manapság egyre ritkábban fordul elő Magyarországon.

"Mostmár másfél éve minden hétvégén más külföldi országban dolgozom, járom a világot. Szinte mindenhol megfordultam már, talán csak Brazíliában nem játszottam még, de oda is megyek decemberben!" - meséli a tabutv.hu riporterének Metzker Viktória, aki Japántól Ausztráliáig már mindenhol megfordult, de mégis Korea és Ibiza a kedvence.

"A párommal már fontolgattuk, hogy külföldre költözünk, de még nem döntöttük el, hogy mit szeretnénk. A külföld nagyon jó. Csak ha a határ mellé megyünk Ausztriába vagy Németországba, akkor meglátjuk, hogy már ezek is teljesen fejlett szinten vannak, és sokkal másabbak az emberek és a közeg, mint itthon. Az emberek sokkal kedvesebbek, közvetlenebbek és aranyosabbak, ez pedig Magyarországon sajnos nagyon ritka" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a DJ-ként dolgozó nyuszilány.


 
 
[ 4360 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x