Elröpült Madár Amerikába
Címlap / Showbiznisz / Elröpült Madár Amerikába

Elröpült Madár Amerikába

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Erdei Zsolt Madár szombaton repülőre szállt és az Egyesült Államok, azon belül is New York felé vette az irányt, hogy megkezdje tengerentúli pályafutását.  

 

A legnagyobbak közé tartozó promóter, Lou DiBella még ősszel kötött 3 + 2 mérkőzésre szóló szerződést a kétszeres (WBO, WBC) világbajnok profi ökölvívóval, melynek eredményeként első meccsén, november 20-án, Atlantic Cityben, a Paul Williams–Sergio Martínez középsúlyú WBC világbajnoki címmérkőzés előtt léphet szorítóba, a kenyai származású Samson Onyango ellen.


Zsolt a Ferihegyi repülőtéren fotósok és operatőrök, baráti kézfogások és a szurkolók bíztató szavai közepette hagyta el az országot, új kihívások felé röpülve. Madár népszerűségét mi sem mutatja jobban mint, hogy az előre be nem jelentett plusz csomagját még a British Airways munkatársa is gyorsan, plusz költség nélkül engedte tovább, hogy ezzel is segítse a népszerű sportoló gondtalanabb utazását. Aztán pár villáminterjú, egy-két fotó, gyors búcsúzkodás a családtól és barátoktól, és irány a replülőgép.

Id. Balzsay Károly edző szerint a felkészülés jól sikerült itthon, kint pedig további iskolázások várnak a világbajnokra, de hangsúlyozta, úgy érzi, hogy Madár remek formában várja a találkozót, és felkészült a kellemetlen stílusú Onyango ellen.


"Már nagyon várom, hogy megérkezzek Amerikába és akklimatizálódjak. Végre megkaptam a munkavállalási vízumomat, elrendeződtek az adminisztratív dolgok is, így nincs más dolgom, mint az elkövetkezendő két hétben a nyolc menetre koncentrálnom és készülnöm tovább, ahogy eddig" - mesélte Erdei Madár Zsolt. "Most már semmi nem állíthat meg, jó formában érzem magam, és nagyon hiányzik már a boksz, hiszen majdnem napra pontosan egy éve léptem utoljára ringbe mérkőzésen. Van bennem egy kis izgalom, kíváncsiság, de bízom magamban, és arra készülök, hogy meggyőzöm az amerikai közönséget és Lou DiBellát, hogy jól döntöttek velem. Ez egy kihívás, remélhetőleg a kezdet, szeretném meghódítani Amerikát!"


Szerencsére rendben megérkeztünk Amerikába, még az idő is kifogástalan. Ideális helyen, a Wall Street negyedében van a szállásunk, pár sarokra az edzőteremtől. Így minden adott ahhoz, hogy itt is megkezdjem a felkészülésemet. Az átállással remélem nem lesz problémám, és sikerül hamar akklimatizálódnom. – nyilatkozta Madár New Yorkba történő megérkezését követően.
 
 
 
[ 1836 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x