Orosz Barbi és Széles Iza a pult mögött
Címlap / Showbiznisz / Orosz Barbi és Széles Iza a pult mögött

Orosz Barbi és Széles Iza a pult mögött

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Szombat este, UV fények, 90-es évek zenéje, tánc, sztárok, testfestés, B Seven Club. Itt minden kiderült, például az is, hogy Orosz Barbi, a csinos műsorvezető hölgy nagy valószínűséggel pályát tévesztett. 

 

Barbi ugyanis az est folyamán megmutatta másik oldalát, hogy ő bizony mindenhol megállja a helyét, ha kell, nem csak a képernyő előtt, hanem a pult mögött is! A díva mögött egy igazi vidéki lány rejtőzik, aki semmilyen feladattól sem riad vissza, a pult mögött igen rutinosan mozgott, csak úgy sürgött-forgott, mint aki napi szinten gyakorolja. Gyönyörű mosolya üdítő látványt nyújtott a szomjazóknak.


Széles Iza, az egykori egzotikus megasztár kissé félszeg, megszeppent kislányként állt be a vörös démon mellé, aki viszont nem sokáig habozott, szárnyai alá vette és rögtönözött gyorstalpaló tanfolyamot adott. Izának nem kellett sok idő, Barbi segítségével egy-kettőre összedobott magának egy koktélt, bőszen figyelt, és gyorsan tanult majd büszkén fogyasztotta el a megérdemelt italát.


Az éjszaka folyamán többek között jelen volt még Kefír alias, Kecskés Tibor gyönyörű kedvesével, tőlük megszokott módon feltűnésmentesen egy csendes sarokban húzódtak meg. Szecsődi Karcsi új frizurával szerényen a háttérben meghúzódva, Kefirekkel együtt, mint egy angyal ült a kanapén egy üdítő társaságában – tőle nem megszokott módon - mosolygósan. A polgárpukkasztó fiatalember azonban elárulta, hogy ez a betegsége miatt van, ugyanis pár napja őt is elérte egy megfázásos tünetekkel járó vírus, mint a többi sztárt is, akik sajnos emiatt nem tudtak részt venni az eseményen. Nagyra értékelendő, hogy az összes erejét összeszedte és még így is eljött közénk, hogy a társaságát élvezhessük.


Összességében a parti zseniálisan sikerült, Iza és Barbi engedtek PG testfestő kreativitásának és hagyták kibontakozni, ahogy a képek is bizonyítják. Mindenki táncolt, nevetett jókedvűen bulizott. 

 
 
[ 3673 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x