Bíró Ica fákat ölelget
Címlap / Showbiznisz / Bíró Ica fákat ölelget

Bíró Ica fákat ölelget

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

A fitnesz királynő olyannyira környezettudatos életet él, hogy a virágok öntözése mellett manapság még néha a diófáját is megölelgeti. 


Rendezvénynaptár
Bíró Ica igyekszik a lehető legtöbb módon odafigyelni arra, hogy a lehető legjobban óvja és kímélje a környezetét.

"Van egy kicsi kertem, amit ápolgatok, sőt még néha a diófámat is megölelem. Ne nézzetek bolondak, mert a fáknak energiája van! A szeretet energiáját igenis minden élőlény, tehát a növények is érzik... Ezt le lehet tesztelni például azzal, hogy ha két szem babot ültetünk, akkor és ha az egyikről szeretettel gondoskodunk, szépeket gondolunk róla, akkor sokkal nagyobbra fog nőni, mint az, amit nem ezzel a nemes gondolattal ápoltunk!" - meséli a tabutv.hu riporterének Ica.

"A saját kertünk saját fájának a termése a mi egészségünkre nagyon pozitív hatással van, mert minden negatív energia ellen a fa immunrendszere kidolgozza az ellenanyagot, tehát mi már úgy fogyasztjuk, hogy az a védettségünket eredményezi. Amikor megölelem a termő fát, az nekem energiát ad, ezért én nagyon jól érzem magam, amikor egy fatörzset megölelhetek, és utána elidőzhetek alatta a kiskutyámmal..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Bíró Ica, aki szerint a termő fák adják, a nem termő fák pedig elvonják az ember energiáját.

Az énekesnőből fitnesz edzővé lett híresség szerint a természet minden apró zizzenésére érdemes odafigyelni, mert a boldogság abból árad, ha észrevesszük a környezetünkben rejlő szépségeket.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2651 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x