HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14
Címlap / Showbiznisz / Csonka András függő lett

Csonka András függő lett

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14

Kevesen tudják, hogy Pici sokáig minden napját egy kakaós csigával indította, de mostanság már egy új édesség rabjává vált. 

 

"Először talán 2006-ban voltam egy ebéden Keleti Andi családjánál, de azóta is volt már rá példa. Legutóbb talán pont a szakácskönyv megjelenésének apropójából volt egy kis baráti ebéd, ahol szintén megtalálható volt Andrea elképesztő süteménye, a krémes-mézes. Ez egy olyan süti, aminek az evését egyszerűen nem lehet abbahagyni! Olyan, mint a tökmag vagy a pattogatott kukorica, de ez azért kicsit veszélyesebb, mert egy tepsi sütit megenni azért kemény..." - meséli a tabutv.hu riporterének Csonka András, aki már évek óta függője lett a volt táncpartnere által készített süteménynek.

Keleti Andi egy ideje már nem csak akkor kínálja édességével Picit, amikor épp valami miatt náluk vendégeskedik, hanem rendszerint elvitelre is készít belőle a színésznek.

"Nagyjából egy éve kaptam rá igazán erre a finomságra, azóta pedig folyamatosan csomagokban kapom!" - nevet fel az internetes sztártévé riportjában András, akinek nem a krémes-mézes az első függőséget okozó édessége.

Csonka András évekig minden reggelét egy kakaós csigával és friss kakaóval indította, és nem volt ez másképp a Szombat Esti Láz próbaidőszakában sem.
"Egy időben minden nap együtt próbáltunk Andival. Ilyenkor reggel találkoztunk, és a munka előtt kakaós csigával és kakaóval indítottuk a napot. A verseny megnyerésének másnapján reggel megcsörrent a telefonom: Keleti Andi hívott, hogy itt van a környéken, és hozott nekem egy kis karácsonyfát feldíszítve, meg egy kis kosárban kakaós csigákat kakaóval..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Csonka András.
 
 
[ 2341 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x