Dévényi Tibi bácsi nem ítéli el Vágó István drogos múltját!...
Címlap / Showbiznisz / Dévényi Tibi bácsi nem ítéli el Vágó István drogos múltját!

Dévényi Tibi bácsi nem ítéli el Vágó István drogos múltját!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A pötyös labdák királyának már 1969-ben alkalma lett volna könnyűdrogok fogyasztására, de Ő inkább a dupla whiskey-re esküszik! 

 

Még múlthéten látott napvilágot, hogy egy hamarosan megjelenő könyvben Vágó István arról beszél, hogy évtizedekkel ezelőtt Indiában kipróbálta az összes könnyű drogot, és ráadásul a tévés többek között azt is kijelenti, hogy a könnyű kábítószerek szerinte nem okoznak fizikai függőséget.

A Tabu Tv riportere a napokban a kvízjátékok mesterének egyik jó barátját, Dévényi Tibort kérdezte a történtekről. "A Tibi bácsit tulajdonképpen a Vágó Pista ragasztotta rám annak idején az Ő cinikus humorával!" - meséli a manapság lemezlovasként tevékenykedő műsorvezető, aki többször nyaralt is együtt Vágó Istvánnal.

"Mivel az éjszakáim nagy részét mostanában diszkóban töltöm, mindenféle alkoholhoz és droghoz ellenségesen állok. Lehet vitatkozni azzal, hogy az alkohol ártalmasabb-e a könnyűdrognál, de azt hiszem, hogy inkább a jó zene kábítsa az embereket, mert azt látom, hogy az emberek nem tudják mértékkel kezelni ezt a dolgot!" - meséli a tabutv.hu riporterének Dévényi Tibi bácsi, aki ennek ellenére nem ítéli el Vágó István könnyűdrog-fogyasztását.

"Vágó mindig liberális gondolkodású volt, de annak ellenére, hogy nekem más a véleményem, becsületben tartom az Ő gondolatait, és ettől még ugyanúgy jóban vagyunk" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a lemezlovas.

"Nekem már módomban lett volna 1969-ben a könnyűdrogok kipróbálására, de megmondom őszintén, hogy még nem tettem meg. Ha fel akarom dobni magamat, akkor inkább megiszom két dupla whiskey-t, és attól jól érzem magamat!" - nevet fel az internetes sztártévé videójában Dévényi Tibor.

 
 
[ 1865 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x