Tilla most csak a férfiakkal beszélgetett
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Tilla most csak a férfiakkal beszélgetett

Tilla most csak a férfiakkal beszélgetett

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

"Férfinap" a Fashion Street-en. Napjaink egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Tilla személyesen adott tanácsot és mesélt az életéről a Dove MEN+CARE rendezvényén, ahol egy kis "sztorizgatás" erejéig maguk a nézők is szereplőkké válhattak. 


Rendezvénynaptár
Szombaton Tilla látta vendégül azokat a magabiztos férfiakat, akik elmentek a Fashion Street-re, hogy részvételükkel is bebizonyítsák, aki komfortosan érzi magát a bőrében, az nem fél a kínos helyzetektől és a nagy nyilvánosságtól sem.

A Dove MEN+CARE által szervezett rendezvényen, amelyre kizárólag férfiakat vártak a szervezők, elsőként Tilla osztott meg érdekes és szórakoztató történeteket a saját életéből, a férfiasságról és a harmóniáról, majd pedig az érdeklődők kaptak lehetőséget arra, hogy kipróbálják magukat a színpadon és akárcsak a népszerű műsorvezető, ők is színes történetekkel szórakoztassák a megjelent közönséget.


Tilla a Dove MEN+CARE nagyköveteként fontosnak tartja, hogy férfiként is ápolt legyen, és hogy a tettei, a gondolatai és a megjelenése harmóniában legyenek egymással. "Örülök, hogy sokan már megismerték, megszerették a márkát és eljöttek erre a rendezvényre. Minden tiszteletem azoké a bátor jelentkezőké, akik a színpadra is ki mertek állni. Csakúgy, mint én, ők is magabiztosak voltak és látszódott rajtuk, hogy jól érzik magukat a bőrükben" – mesélt Tilla a benyomásairól.

A férfinapot a Dove a férfiak számára kifejlesztett termékcsalád kapcsán szervezte. A tusfürdők az egyedi MICROMOISTURE™ technológiával készülnek, amelyről klinikai tesztek igazolják, hogy kíméletesen tisztítja és nem szárítja ki a bőrt. A Dove MEN+CARE termékcsalád háromféle tusfürdőt és izzadásgátló dezodor spray-t, illetve kétféle izzadásgátló golyós dezodort és egy stiftet tartalmaz.


A férfinap jó hangulatához a nagyszerű időjárás is hozzájárult, így szerencsére nem volt szükség az ajándék esőkabátokra, amiket azért felvettek a férfiak, hogy a Dove MEN+CARE logót átalakítva egy élő + jelet formázva demonstrálják, hogy kényelmesen érzik magukat a bőrükben.
 


 
 
[ 1482 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x