Dukai Regina: ha a cici kivágott, akkor ne legyen a fenék is!...
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina: ha a cici kivágott, akkor ne legyen a fenék is!

Dukai Regina: ha a cici kivágott, akkor ne legyen a fenék is!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

A modell egy új sminktermék hazai bemutatóján adott öltözködési és sminkelési tanácsokat a hazai tiniknek. 

 

A Tabu Tv stábja napokban egy olyan új hazai sminkmárka bemutatóján forgatott, amelynek mondhatni Dukai Regina lesz a hazai arca. "A termékeken nem én szerepelek, de ha Magyarországon készülnek fotók, vagy termékbemutatókat tartanak, akkor azokon én szerepelek többek közt" - meséli a tabutv.hu riporterének a gyönyörű modell, akinek egyébként radikális véleménye van a talán legtöbb sminket használó hazai tini rétegről.

"Nagyon sok hibát tudnék sorolni a tinik tekintetében, de elsőként az öltözködésüket ragadnám ki. Szerintem a kevesebb néha több, tehát például ha a cici kivágott, akkor ne legyen a fenék is kivágott, ne legyen ki a derék, hanem valahol ezt próbálják meg beosztani a lányok. A sminkekben is azt veszem észre, hogy mindent magukra kennek, meg nem jó termékeket használnak. Attól, hogy valami nagyon olcsó és könnyen hozzá lehet jutni, még nem feltétlen kellene megvennünk, mert én is jártam úgy, hogy valami tönkretette az arcomat!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dukai Regina, akivel az L. A. Make Up sminktermékek hazai bemutatóján beszélgettünk.

Regina azt tanácsolja a dilemmázó tiniknek, hogy ne pelenkák és ruhák közt vásároljanak maguknak sminkcuccokat, hanem menjenek el egy olyan igényes márkaboltba, ahol profi sminkesek válogatják össze nekik a stílusukhoz legjobban illő termékeket. A modell egyébként valószínűleg még a mikulástól is professzionális sminket kért volna, de már megelőzte egy másik legalább ilyen jó lehetőség.

"A mikulás ajándékom már megvan, mert megyek ki a páromhoz, és ott fogok ünnepelni. A krampusz botocskám már megvan, meg mindenféle ajándékot viszek ki neki... Nálam már két hónappal ezelőtt volt egy olyan hullám, ami azt eredményezte, hogy elő karácsonyi bulit szeretnék tartani, úgyhogy nálam már ki van rakva a télapó, nálam már piros masnik vannak a virágokon, megvettem a rénszarvasos mamuszomat, úgyhogy lázban égek!" - adta hírül az internetes sztártévé videójában Dukai Regina, aki már alig várja, hogy végre karácsony legyen.
 
 
[ 4571 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x