Sarka Kata gyorskaja függő
Címlap / Showbiznisz / Sarka Kata gyorskaja függő

Sarka Kata gyorskaja függő

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Hajdú Péter gyermekeinek édesanyja ott segít a beteg gyermekeken, ahol csak tud: most éppen az egyik gyorsétterem-lánc éttermének pultja mögött próbált tenni valamit értük. 

 

Sarka Kata a napokban a Ronald McDonald ház kis lakóinak próbált segíteni több celeb társával együtt azzal, hogy a segítőláncot üzemeltető gyorsétterem-lánc egyik éttermének pultja mögé állva hívta fel a figyelmet a beteg gyermekek szívszorító sorsára.

"Mióta gyakorló anya vagyok magasan a beteg gyerekek megsegítése lett az első az életemben. Ha az én gyermekeimmel történne valami, akkor minden követ megmozgatnék azért, hogy meggyógyuljanak, és mivel én is mindig segítettem, én is elvárnám azt, hogy segítsenek nekem az emberek!" - meséli a tabutv.hu riportjában a sztáranyuka, aki azért nem csak jótékonysági ügyben szokott a gyorséttermekbe járni.

"Mivel én vidéki vagyok, diákmunkában általában almát szedtem, úgyhogy életemben először most voltam pult mögött. Bemehettem hátra a konyhába, láthattam, hogy hogyan készülnek az ételek, de sajnos nem árulhatom el a titkot, mert azt mondták, hogy nem szolgálnak ki többé, ha eljár a szám..." - nevet fel a Tabu Tv internetes videójában Hajdú Péter gyermekeinek édesanyja, akit egyébként mélyen érintené, ha soha többé nem ehetne McDonald’s-ban...

"Ha a Rubint Réka látja a videót, akkor azt kell mondanom, hogy nem vagyok nagy gyorséttermes, de egyébként egyszerűen imádom! Próbálom megállni, hogy ne hetente kétszer, hanem mondjuk csak egyszer menjek, de nem nagyon sikerült. Az ilyen alkalmakkal általában egyből egyszerre két szendvicset rendelek, de ha nagyon éhes vagyok, akkor akár lehet több is... nem tudok itt olyan ételt mondani, amit nem szeretnék!" - avat be minket legféltettebb titkába Hajdú-Sarka Kata.
 
 
[ 4101 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x