Kustánczi Lia nagyon aggódott Turán Friciért!
Címlap / Showbiznisz / Kustánczi Lia nagyon aggódott Turán Friciért!

Kustánczi Lia nagyon aggódott Turán Friciért!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Kustánczi Lia nagy rali rajongó, így amikor csak teheti, barátaival a helyszínről figyeli a versenyeket! Így volt ez a Spanyol Nagydíj alkalmával is, de ez a futam nem csak kellemes emlékeket hagyott Liában. Pár órával hazaindulásuk után szörnyű hírt kaptak! 

 

Lia barátaival együtt sokszor ellátogat külföldi autóversenyekre, hogy helyszínen izgulhassa végig a futamokat! Pár héttel ezelőtt Liáék a Spanyol Ralira utaztak, ahol a kellemes élményeken kívül egy megrázó esemény részese is lettek.

Liát az a megtiszteltetés érte, hogy a verseny előtt bemehetett a boxokba, ahol több versenyzővel is elbeszélgetett. Az autóversenyzés nagy öregjével, a finn származású Ari Vatanennel is találkozhatott és még egy közös képet is készítettek.


Lia régi jó ismerőse a magyar raliversenyző Turán Frigyes, így természetes volt, hogy neki szurkol. A rajt előtt még pár mondatot váltottak és elkezdődött a verseny! Liának sajnos aznap kellett visszaindulnia Pestre, így nem tudta megvárni a futam végét. Mikor itthon leszálltak a gépről, hallották, hogy Friciék súlyos balesetet szenvedtek. Nagyon aggódtak a bajba jutott versenyzőkért, de szerencsére hamar kiengedték őket a spanyol kórházból.


"Azért csak most beszélek erről a szörnyű élményről, mert már szerencsére Turán Frici és Zsiros Gábor is jól vannak! Addig, amíg nem gyógyultak meg teljesen, nem szerettem volna erről a nagyon rossz élményről beszélni" - mesélte Lia elcsukló hangon

Természetesen Fricivel együtt megbeszélték, hogy ez a baleset sem ingatja meg őket az autóversenyzés szeretetében!

 
 
[ 3270 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x