Lihegő Lola bulipartnert keres
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Lihegő Lola bulipartnert keres

Lihegő Lola bulipartnert keres

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

Az énekesnő olyan fiatal érdeklődők jelentkezését várja, akik szívesen buliznának vele akkor, amikor nem érnek rá erre a barátai. 


Rendezvénynaptár
Lolát nemrég egy pilates foglalkozás közben leste meg az internetes sztártévé stábja. A fiatal énekesnő annyira kifáradt a sztároknak tartott formába hozó eseményen, hogy a riportot is lihegő Lolaként kezdte.

"Már kíváncsi voltam, hogy mi lesz az a szó, amit a nevem elé teszel, de nagyon jó ez a lihegő Lola dolog..." - nevet fel a tabutv.hu videójában a tinisztár, aki manapság nem csak a testmozgásban, hanem az éjszakai élet rejtette kemény bulikban is ki szokott fáradni.

"Mostanában mindig szerettem volna bulizni menni különféle forgatások után, de a pajtásaim mind azt mondták, hogy már nem tudnak megmozdulni, úgyhogy nem jönnek el velem bulizni. Nem félnek tőlem, csak nekik már családjuk van... szóval aki esetleg bulizni akar, az bátran keressen meg!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Lola.

"Vannak tök jó olyan barátaim, akikkel nagyon jó bulizni, de ők sem érnek rá mindig. Amikor épp ők nem tudnak eljönni velem, akkor szeretném, ha valaki elkísérjen, de nem merek nagyot álmodni, úgyhogy csak azt kérem, hogy a jelentkezők szeressék az olyan zenéket mint én, meg menjünk jó koncertekre és érezzük jól magunkat!" - sorolja a kritériumokat az énekesnő, de még mielőtt felcsillanna a csajozni vágyó férfiak szeme, szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogy Lola jelenleg Baronits Gáborral él párkapcsolatban.


 
 
[ 2558 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x