Athina: Cozi, tanulj már meg görögül!
Címlap / Showbiznisz / Athina: Cozi, tanulj már meg görögül!

Athina: Cozi, tanulj már meg görögül!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

A népszerű énekesnőt, Papadimitriu Athinát komoly feladatra kérte fel a fiatalok kedvence, Cozombolis. A zenészfiú szeretné jobban megismerni saját görög hagyományait és ehhez kérte Athina segítségét. Mindketten görög származásúak, de Cozi sajnos nincs tisztában a görög tradíciókkal. Ezt a tanulási folyamatot egy közös fellépéssel szeretnék megkoronázni. 

 

Athina egész családjának átadta a görög nemzetiség szeretetét. Olyannyira, hogy lányai tökéletesen beszélik a nyelvet. Egészen pici koruktól kezdve görög meséket mesélt nekik és fontos volt számára, hogy ősei nyelvét is megtanulják! Ez a közös hagyománytisztelet összekovácsolta anyát és lányait, így a nehéz időkben is ez egy szoros kötelék maradt közöttük. Nemcsak a nyelvre, hanem a görög zene szeretetére is nevelt őket Athina. Mindhárom lánya gyönyörűen énekel, sokszor görög dalokat is lehet hallani tőlük!


Cozombolis már nem volt ilyen szerencsés, őt a szülei nem avatták be a görög hagyományokba, így ő csak felnőttkorában kezdett el érdeklődni származása iránt. Sajnálatos módon a nyelvet nem sajátította el eddig, de szíve hevesebben dobog, mikor meghall egy- egy görög szót. A rokonoktól mostanság sok érdekességet megtudott, de miután a zenéhez senki sem ért, ehhez kérte a népszerű énekesnő, Papadimitriu Athina segítségét! Athina nagyon örült a felkérésnek, hiszen szeretné minél több emberrel megismertetni a görög hagyományokat. Egy közös találkozás után eldöntötték, hogy ennek lesz folytatása. Első lépésként Athina ráparancsolt Cozira, hogy kezdjen el azonnal görögül tanulni!


Nemsokára elkezdődnek a próbák és egy igazi "bazi nagy görög bulit" fognak együtt csapni!


 
 
[ 3720 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x