Voksán Virág szerint foltot hagy a Való Világ villa mosogatógépe...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Voksán Virág szerint foltot hagy a Való Világ villa mosogatógépe

Voksán Virág szerint foltot hagy a Való Világ villa mosogatógépe

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

VV VV összesen négy napot tölthetett celebként az RTL Klub által nemrég újraélesztett valóságshowban, most pedig beszámol a tapasztalatairól. 


Rendezvénynaptár
Voksán Virágnak nemrég olyan megtiszteltetésben volt része, hogy Benkő Dániellel, a Gáspár házaspárral, Tóth Gabival és a jó Laci betyárral együtt beköltözhetett négy nap erejéig a Való Világ villába. A playmateből lemezlovassá vált szexi lánynak egyébként tetszett a non-stop megfigyelés és az összezártság, de saját bevallása szerint túl sokkal tovább nem bírta volna együtt a nem mindennapi sorstársakkal.

"Pont nemrég poénkodtak azzal, hogy most már VV VV leszek, de szerintem a VV jelzőt még lefelejthetjük a nevem elől, mert csak négy napot voltam a házban. Nagyon kellemes csalódás volt bent mindenki, akit nem ismertem eddig annyira, mert annyit nevettem az ott töltött idő alatt, mint még nagyon régen nem!" - meséli a tabutv.hu riporterének Virág.

"A legjobban azt szerettem, hogy Benkő Dánielt minden reggel ki kellett sminkelnem. Egyébként Dániel azóta már rá is szokott a dologra és mindig kéri, hogy pingáljam ki Johnny Deppes füstös szemű kalózzá" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a szexi playmate, aki a házban töltött idő alatt Laci betyár poénjait szerette a legjobban. Kedvenc celebjeink elsőként tesztelhették le a Való Világ villát, úgyhogy az a felelősség is rájuk hárult, hogy felfedezzék az építmény vagy a berendezések esetleges hibáit is.

"Berendezés ügyileg és építéstechnikailag nagyon szépen meg van csinálva az egész villa. Annyiból realisztikus érzést kelt, hogy az udvaron beesik az eső meg a hó, viszont műfű van, ami nem teszi túlságosan hihetővé a dolgot. Hál’ istennek nem kell fél évig ott laknom, de ha mégis kellene, akkor a szaunát és a jakuzzit részesíteném előnyben, mert rettentően jól relaxál és nagyon szépen van megoldva..." - áradozik az élményeiről Voksán Virág a tabutv.hu felvételén, azonban azért egy hibát is felfedezett az RTL Klub építményében. "A mosogatógépet teszteltük a lányokkal és rájöttünk, hogy annyira nem praktikus, mert eléggé foltosan mosogat..." - súgta oda a féltve őrzött háttér információt a szexi lemezlovas.


 
 
[ 4365 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x