Hihetetlen! Reviczky Gábor alig látja a családját!
Címlap / Showbiznisz / Hihetetlen! Reviczky Gábor alig látja a családját!

Hihetetlen! Reviczky Gábor alig látja a családját!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

A színész 17 kilót fogyott, lemondott az összes hobbijáról, alig találkozik a gyermekeivel és egyre jobban kimerül a színházi előadások alatt. 

 

Reviczky Gábor őszintén mesélt a Tabu Tv riporterének az elmúlt hónapok megpróbáltatásairól, amelyek igencsak igénybe vették a fizikumát és a lelki állapotát is.

"Minden évben megyek Norvégiába horgászni, de idén el kellett adnom a helyemet, sőt Magyarországon sem tudtam hódolni a szenvedélyemnek... mindent le kellett mondanom!" - meséli az internetes sztártévé riporterének a színész, aki a rengeteg munkája miatt kényszerült a számára egyedüli teljes kikapcsolódást jelentő szabadidős elfoglaltság lemondására.

"Az elmúlt évben engem iszonyatosan igénybevettek. Egymás után három szerepet játszottam el, végig próbáltam és ráadásul több filmet is forgattam..." - adta hírül Reviczky Gábor.

"A legutóbbi előadásom a Hegedűs a háztetőn volt, amiből egy előadás nálam azért egy kicsit kiveri a biztosítékot, szóval teljesen kimerülök... fogytam 17 kilót! Sajnos az az igazság, hogy a családom már megszokta ezt az egészet. Egy kicsit el kellene gondolkodnom azon, hogy már a harmadik-negyedik gyerekem is úgy nő föl, hogy reggel köszönünk egymásnak és gyakorlatilag ennyi a kapcsolat köztünk. Vissza kéne fognom magam!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a 61 éves színész.

Reviczky Gábor jelenleg is épp azon gondolkodik, hogy elvállaljon-e egy szerepet az egyik színházban, ami talán még több időt von el a családjától és ráadásul a fizikumát is nagyon megterhelné.

"Nincs hozzá kedvem! Nem elég az, hogy a darab főszereplője én lennék, de még plusz három szerepet is el kellene játszanom a darabban egy olyan színházban, ahol oxigén ellátási problémák vannak. Nem jön be elegendő levegő a színpadra, mert egy légtérben vagyunk a nézőkkel és a nézők elhasználják az oxigént. Rettenetesen küzdelmes dolog ilyen rossz körülmények között színésznek lenni..." - meséli szomorúan a tabutv.hu riporterének Reviczky.
 
 
[ 3985 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x