Cseke Katinka már énekel is
Címlap / Showbiznisz / Cseke Katinka már énekel is

Cseke Katinka már énekel is

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-30

Kevesen tudják, hogy a Jóban Rosszban sztárja korábban a Megasztárba is jelentkezett, de mivel nem ért el különösebb eredményt, egészen eddig szunnyadni hagyta magában az istenáldotta zenei tehetségét. 

 

Rendezvénynaptár
"Az egész zenei dolog úgy kezdődött, hogy én annakidején szerepeltem a Megasztárban és elmondtam egy kedves barátomnak, hogy a tizenegyezer emberből bejutottam az ötvenbe. Ez a gyerekkori családi barátunk egyébként egy zenei producer, akinek van egy kis stúdiója Nagykanizsán, valamint egy nagyon tehetséges, Dávid nevű fiatal énekese, akivel nagyon passzol a kettőnk hangja..." - meséli a tabutv.hu riporterének Cseke Katinka, aki a fenti véletlenek folytán énekelte el az idei karácsony egyik meghatározó slágerét.

"A dal a karácsony éjjelről, angyalokról, szeretetről, családról szól, úgyhogy mondtam, hogy próbáljuk ki, de egy prózai színésznőnek egyébként is nagyon izgalmasak az ilyen feladatok" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Jóban Rosszban sztárja. A dal elkészítésében Katinkán kívül egyébként egy Dávid nevű feltörekvő énekes és egy rapper is közreműködött.
 
 
[ 2042 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x