Húsz milliót bukott Ganxsta egyetlen húzással
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Húsz milliót bukott Ganxsta egyetlen húzással

Húsz milliót bukott Ganxsta egyetlen húzással

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca sokakat megleptek azzal, hogy nagyszerűen játszottak, ám sajnos a NATO tagállamokban nem voltak otthon. Karda Bea és Komár Laci foga pedig hamar beletört a mandarinba. 


Rendezvénynaptár
Hajdú Péter és Sarka Kata pont egy, a frizbiről szóló kérdésen csúsztak el, és hamar átadták a terepet a következő párosnak. Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca zseniálisan játszottak, minden kérdésre szinte kapásból tudták a választ.


- A stábtagok fogadásokat kötöttek arra, mikor estek ki. Mindannyian veszítettek – mondta nevetve Rákóczi Feri, amikor Zolee és Laca a harmadik kérdést is hiba nélkül válaszolták meg.

A páros még a hetedik kérdésnél is húsz millióval állt, ám arra egyikük sem nem gondolt, hogy Albánia NATO tagállam, így búcsúzniuk kellett a játéktól. Nemcsak ők, hanem Rákóczi is sajnálta, hogy így alakult, a két zenész ugyanis fergeteges hangulatot varázsolt a stúdióba.


Röpke percekre villanthatta csak meg tudását Karda Bea, és partnere, Komár László, ők ketten ugyanis már a játék elején elvéreztek.


Ma este újra jelentkezik A 40 milliós játszma, a versenyt Tilla és Papp Gergő kezdik, de előkerülnek a rég várt szórakoztató szakemberek, Pákó és Zámbó Árpy is.
 


 
 
[ 4190 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x