Megmutatjuk, hogy kinek udvarolt Csonka András
Címlap / Showbiznisz / Megmutatjuk, hogy kinek udvarolt Csonka András

Megmutatjuk, hogy kinek udvarolt Csonka András

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

A színész-műsorvezetőről eddig sohasem hallottunk ehhez hasonló magánéleti történetet, de most megtört a jég. 

 

Rendezvénynaptár
Fehér Adrienn, Jónás Andi és Csonka András egy közös színdarab próbájának szünetében meséltek az igencsak szorosan összefonódó korábbi szálakról.

"A mostani darabot már láttam a nézőtérről, mert amellett, hogy minkét hölggyel játszottam már színpadon, nagyon tisztelem a művészetüket és nagy rajongójuk vagyok. Ebben a darabban eddig is voltak vendégművészek, most pedig én fogok ilyen minőségben színpadra lépni a második részben" - meséli a tabutv.hu riporterének Csonka András, aki nagyon jól érzi magát a közös próbákon.

"Az a helyzet, hogy engem az Andris konkrétan szűz lányként ismert meg még 1993-ban. Gyakorlatilag ott volt az első szárnypróbálgatásaimnál és nagyon jó viszony alakult ki köztünk azóta is. Akkor megígérte, hogy ha esetleg a házasságom esetleg elromlik, akkor majd Ő elvesz feleségül!" - adta hírül az internetes sztártévé videójában Adrienn, ám András sem titkolja, hogy annak idején csapta a szelet a kolléganőjének. "Ez a kötelességem volt!" - reflektál Csonka.

"Csak az a baj, hogy az Andris mindig akkor akar mindenkit feleségül venni, amikor már az oltártól eljöttünk..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Jónás Andi, akit szintén évtizedes barátság köti az RTL Klub műsorvezetőjéhez.
 
 
[ 8275 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x