Itt az igazság Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs kapcsolatáról...
Címlap / Showbiznisz / Itt az igazság Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs kapcsolatáról

Itt az igazság Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs kapcsolatáról

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

A Tabu Tv évzáró bulijára együtt érkezett Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs. A focista szerint járnak, a modell viszont azt mondja, hogy még csak ismerkedtek... 

 

Már jópár hete találgatnak az újságírók Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs kapcsolatáról. A két híresség elsőként a Tabu Tv rendezvényére érkezett együtt, ahol már a pár egyik fele be is vallotta a kapcsolat létezését.

"Nem egyedül jöttem... nem zárkózom el semmi elől, mert még fiatal és szingli vagyok, úgyhogy jelenleg ismerkedés van. Nem szeretném ezt most annyira mindenki előtt kitárgyalni, de hivatalosan nem vagyunk együtt a Balázzsal" - meséli a tabutv.hu riporterének Zimány Linda.

"Lindával nagyon jól vagyunk, köszönjük szépen... együtt vagyunk!" - vallja be Dzsudzsák Balázs, aki másképp látja kettőjük kapcsolatát. Zimány Linda egyébként nemrég szakított igen tehetős pókerbajnok szerelmével, de pár nappal később már a világsztár focista oldalán látták. "Az egyáltalán nem igaz, hogy a volt párommal egy harmadik személy miatt szakítottunk volna, de már most nyitott vagyok az új dolgokra..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a modell.
 
 
[ 5093 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x