Naomi Campbell 5000 fontos borravalót adott
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Naomi Campbell 5000 fontos borravalót adott

Naomi Campbell 5000 fontos borravalót adott

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

A 40 éves szupermodell, aki eddig nem nagyvonalúságáról volt híres, sokkolta a pincérnőt a megaborravalóval. 


Rendezvénynaptár
Naomi Campbell barátnőjével, Cameron Diazzal kettesben bulizott. A két szépség egy ideje sokat bulizik együtt, nemrég Hawaiion is együtt nyaraltak párjaikkal, Vlagyimir Doronin orosz milliárdossal, illetve Alex Rodriguez baseball sztárral.

A két nő hajnali fél négykor, párja nélkül ment el a londoni Whisky Mist mulatóba, a helyi celebek egyik kedvenc helyére. Némi pezsgő, vodka és tánc után a hátsó ajtón szöktek ki a parkolóba, hogy elkerüljék a lesifotósokat (mint látható, nem sikerült...).


Egy szemtanú szerint a pincérnőt teljesen lebénította a váratlanul nagyvonalú borravaló. "Nem tudta, mit gondoljon, vagy mondjon."

A 38 éves Cameron Diaz egyébként végig ette és mulatta az egész estét. Először Alex Rodriguezzel ebédelt ráérősen a Cecconi’s nevű étteremben, majd a The Only Running Footman nevű pubban folytatták a mulatozást. Cameron Diaz egy idő után taxiba vágta magát és pasiját hátrahagyva a Nobu étterembe ment, ahol már Naomival vacsorázott. Innen mentek át a közeli klubba. A bulizás végén a modell orosz pasija várta őket a parkolóban.
 


 
 
[ 2034 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x