Csomor Csilla: nem érdekel a kor!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csomor Csilla: nem érdekel a kor!

Csomor Csilla: nem érdekel a kor!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

A színésznő már egyáltalán nem foglalkozik a korával, csak azért örül a szülinapoknak, mert akkor le tudja mérni, hogy mennyien kedvelik. 

Csomor Csilla a napokban ünnepelte a születésnapját, a Tabu Tv stábja pedig ünneplés közben talált rá az egyik belvárosi exkluzív szórakozóhelyen.

"Van egy baráti oldal, ahol tegnap több száz kedves üzenetet és szülinapi jókívánságot kaptam. Nagyon boldog vagyok attól, hogy ilyen sokan szeretnek, kedvelnek engem és hogy ilyen sokan gondoltak rám!" - meséli ragyogó szemmel a volt Barátok Köztös az internetes sztártévé riporterének.

"A születésnapom nagyon csendes volt. Már tudatosan kerülöm ezeket a zajos helyeket, most is csak azért jöttem el, mert a barátnőm szeretett volna megköszönteni és mindenáron el akart vinni bulizni valahová. Egy nagyon nagy buli volt öt évvel ezelőtt a születésnapomkor, de egyébként nem érdekelnek engem az évszámok, a kor meg a szülinap... Ez az egész szülinaposdi csak annyiból jó, hogy sokan gondolnak rám és látom, hogy mennyien kedvelnek!" - adta hírül a tabutv.hu videójában Csomor Csilla.

A színésznő egyáltalán nem foglalkozik a korával, ezt pedig meg is teheti, hiszen egy olyan hivatást választott magának, ami tökéletesen konzerválja. "Az egyik nap tudok a színpadon valami hamvas ifjúságot felmutatni, a másik pillanatban pedig már egy éltesebb kort is megmutathatok..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Csomor Csilla.


 
 
[ 2490 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x