Olga Kurylenko lett a Pantene arca
Címlap / Showbiznisz / Olga Kurylenko lett a Pantene arca

Olga Kurylenko lett a Pantene arca

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Olga Kurylenko, a legutóbbi Bond-lány lett a Pantene új arca, mely alapjában változtathatja meg hajápolási szokásaidat.  

 

Ha nem használsz balzsamot, mert azt gondolod, elnehezíti, lehúzza a hajadat, vagy úgy érzed hajad túl vékonyszálú ahhoz, hogy balzsammal ápold, gondold újra… megérkezett a Pantene Pro-V új Aqua Light kollekciója, hogy újra értelmezze a hajápolás szabályait.


Minden hajtípusnál előfordul, hogy nem sokkal a hajmosás után elnehezültnek érezzük; a vékonyszálú haj – szerkezetének köszönhetően - különösen érzékeny a problémára. A közép-európai hölgyek több mint harmada panaszkodik arra, hogy kevés, vékonyszálú haja van. Ha Te is egy vagy közülük, jól tudod, hogy sokkal nehezebb megtalálnod a hajadnak megfelelő ápolást, mint annak, akinek haja normál vagy vastag szálú – nem csoda, hiszen a vékonyszálú haj akár 50%-kal vékonyabb lehet, mint a vastag szálú, dús haj.


Alapos kutatások után elmondható, hogy sok balzsam összetétele túl nehéz a kevés, vékonyszálú hajhoz. Mi ennek az oka? A vékonyszálú haj kevésbé tudja feldolgozni a nehezebb összetételű balzsamok erősítő alkotórészeit, melyek így lerakódnak a hajszálakon és azok lelapulttá válnak. Ezen probléma elkerülésére jöttek létre a könnyedebb hajápolási termékek, kompromisszumot kötve a haj egészségét és erejét tekintve. Ugyanakkor sok hölgy vélekedik úgy, hogy kihagyja a hajmosás utáni balzsamozást; így ideiglenesen elérhetjük ugyan a kívánt könnyedséget, de a balzsamozás mellőzése messze nem az ideális megoldás. A Pantene Pro-V innovatív technológiájának köszönhetően az új Aqua Light sampon, balzsam, hajpakolás és kétkomponensű spray kompromisszumok nélküli megoldást kínál – egyszerre biztosítja hajadnak az erőt és a könnyedség érzését is.


 
 
[ 3869 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x