Brasch Bence mégsem szűz
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Brasch Bence mégsem szűz

Brasch Bence mégsem szűz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-09

Az énekes hónapról hónapra csak azt hajtogatja, hogy barátnőt szeretne. Most például az derült ki Brasch Bencéről, hogy hűséges lenne a szerelméhez, mármint ha lenne neki olyan. 


Rendezvénynaptár
Brasch Bence elárulta, hogy már volt barátnője, de azt nem tartja számon, hogy eddig hány lánnyal volt kapcsolata. A fiú mostmár időtlen idők óta szinte csak arról beszél az összes riportban, hogy nagyon jól jönne neki egy leányzó, azonban eddig még mindig nem jött össze neki a dolog, úgyhogy engedelmükkel most újra reklámoznánk a tinisztár szingliségét.

"Barátnőm nincsen, csak barátaim vannak. Nagyon szeretnék barátnőt, de még nem találtam meg az igazit... Szeretném, hogy a jövendőbelim elfogadja azt, ha hétvégén fellépni járok, vagy iskolában vagyok, de talán az a legfontosabb, hogy nagyon szeressen!" - sorolja a kritériumokat az énekes.

"Alapvetően hűséges típus vagyok. Volt már barátnőm, de nem tartom számon azt, hogy mennyi. Az a helyzet, hogy a Tabu Tv-n már elmondtam, hogy szűz vagyok, viszont ez nem igaz és annyian vették komolyan, hogy muszáj bevallanom, hogy 17 évesen vesztettem el a szüzességem..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Brasch Bence, azt pedig már mindenki döntse el magának, hogy ezek után hisz-e a fiú szingliségében.

 
 
[ 3907 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x