Bálint Antónia: nálunk a babysitter már családtag
Címlap / Showbiznisz / Bálint Antónia: nálunk a babysitter már családtag

Bálint Antónia: nálunk a babysitter már családtag

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-04

A híresség nagyon nem szeret távol lenni az otthonától, de a sok elfoglaltsága miatt sajnos kénytelen babysittert alkalmazni. 


Rendezvénynaptár
Bálint Antóniával egy késői órán beszélgetett a Tabu Tv riportere, azonban a híresség nem hozta magával a rendezvényre a gyermekét.

"A babócám egy olyan lánnyal van, akit nagyon-nagyon szeret. Most csúnya szóval mondhatnám rá azt, hogy babysitter, de nekünk ő már majdnem családtag. Ő az egyetlen, akire rá merem úgy bízni, hogy vele is alszik, meg egész nap vele van. Ma például egy nagyon hosszú napom van és már reggel tíz órától megyek össze-vissza és csak éjszaka térek haza..." - meséli a tabutv.hu riporterének a szépség.

"Amikor a gyerkőcöm kicsi volt, akkor elmentem vele egy játszóházba. Hónapokon keresztül azt csináltuk, hogy elmentünk ketten, én ottmaradtam vele, fél év múlva pedig ő kiválasztotta magának az egyik ottani dolgozót és elkezdett vele játszani. Ez a babysitter már három éve velünk van, úgyhogy a gyerkőcöm tényleg jól választott... Amikor a kicsi meghallja, hogy jön a Tündi, akkor egyszerűen teljesen odavan és nagyon örül neki!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Bálint Antónia.

A híresség egy dologból azért nem enged: sohasem hagyja egyedül elaludni a gyerekét. "A szüleimnél még sohasem aludt például. El sem tudom képzelni azt, hogy valahová elviszem egy éjszakára sem... Ő egyfolytában velem akar lenni és a kenyérre tud kenni a szép szemével, meg ahogy kéri a dolgokat!" - számol be a mindennapjaikról a híresség az internetes sztártévé felvételén.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2949 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x