Csomor Csilla visszamenne a Barátok Köztbe
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csomor Csilla visszamenne a Barátok Köztbe

Csomor Csilla visszamenne a Barátok Köztbe

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

A Barátok Közt volt Zsuzsája idén újra a csúcsra akar törni vagy így, vagy úgy! 


Rendezvénynaptár
Csomor Csillának határozott elképzelései vannak az idei évről, erről pedig nem volt rest beszámolni a Tabu Tv riporterének sem.

"Most egy kicsikét több a szabadidőm. Nagyon sokat sportolok, intenzíven angolt tanulok és egy csomó olyan háttérmunkát végzek, aminek még nincs látványos eredménye, mert alapozási fázisban van. Bízom benne, hogy ez az év majd meghozza azokat a megjelenési lehetőségeket, amelyeken az elmúlt másfél évben dolgoztam!" - meséli lelkesen a színésznő.

"Két dologban gondolkodom nagyon erőteljesen. Egyrészt a saját hivatásom, a színészet, másrészt pedig a sport érdekel. Mostmár egyre több nőnek jogosultsága a golfban a részvétel és az egyre szebb eredmények. Elmondhatom, hogy ha a golfot megemlítik kishazánkban, akkor elsőként az én nevem és arcom ugrik be az embereknek, ami egy rendkívül jóleső érzés..." - mondta el a tabutv.hu riporterének Csilla, aki szépen lassan golfbajnoki címet szeretne szerezni.

A sport mellett a Barátok Közt volt Zsuzsájának természetesen nagyon fontos a színészet is és ebben a műfajban is határozott tervei vannak az idei évre nézve. "Mindenféle színházi projektekben gondolkodom, televíziós szerepről pedig pillanatnyilag nem tudok. Nem tudom, hogy a sorozatba való visszatérésem mennyire aktuális most az ottani vezetés számára, de természetesen én szívesen teszek eleget egy ilyen jellegű megkeresésnek is" - adta hírül az internetes sztártévé felvételén Csomor Csilla, aki szerint azért sem lehetetlen a visszatérése, mert a forgatókönyv szerint a karaktere még mindig él.


 
 
[ 3996 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x