Tóth Gabi és párja Valentin-napi 8 próbán
Címlap / Showbiznisz / Tóth Gabi és párja Valentin-napi 8 próbán

Tóth Gabi és párja Valentin-napi 8 próbán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

Valentin-nap alkalmából február 11. és 14. között játékos erőpróbával és értékes nyereményekkel várja a Corvin a látogatókat. Elsőként Tóth Gabi és párja vállalkoztak arra, hogy szerelmüket próbára tegyék. A fiatalok sikerrel vették a páratlan párkapcsolati akadályokat, amelyek elé a Corvin Bevásárlóközpont állította őket, és a játékok során kapott szívekkel bizonyították, hogy ők valóban egymásnak lettek teremtve. 

 

A február elején 100. napi születésnapját ünneplő Corvin a közelgő Valentin-nap alkalmából újabb meglepetésekkel kedveskedik az idelátogató és vállalkozó kedvű, ám de nem csak párban érkező vendégeinek.


A bevásárlóközpont büszke arra, hogy a megnyitása óta a 8. kerület szerves részévé vált – a Corvin logója a 8 ponttal is ezt az elköteleződést szimbolizálja –, és a jeles alkalomból, a 8-as szám bűvöletében, 8 próbára invitálja a vállalkozó kedvű fiatalokat, akik nem csupán arról tehetnek tanúbizonyságot, hogy mennyire odavannak párjukért, hanem arról is, hogy mennyire ismerik a másikat valójában.

"Remélem, hogy a Corvin Bevásárlóközpont a szerelem jegyében rendezendő hétvégéje nagy sikert arat a vendégeink körében, felejthetetlen élményekkel gazdagodva térnek majd haza, és egyúttal a Corvint is a szívükbe zárják!" – mondta el Nagy Éva, a bevásárlóközpont igazgatónője a Valentin-napi programsorozat kapcsán.


A Corvin nem csupán a komplexumon belül kínál programokat, hanem a népszerű, külső helyszínen is, a jégpályán, ahol naponta két alkalommal, jégrevüvel várják a látogatókat az ünnepi hétvége folyamán.
 
 
 
[ 4533 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x