Valentin napi szinglipartin buliztak a hazai sztárok!
Címlap / Showbiznisz / Valentin napi szinglipartin buliztak a hazai sztárok!

Valentin napi szinglipartin buliztak a hazai sztárok!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

Valentin nap alkalmából a Jam Pub gondolt az egyedülállókra is, így egy nagyszabású szinglipartit szervezett. A bulin hazai sztárok sokasága vett részt, de nemcsak szinglik, hanem szerelmespárok is jót buliztak ezen a remek estén. A Star Jam Session Bársony Bálint és Némó vezetésével hatalmas bulit csapott, sztárvendégként az X Faktorból megismert Szabó Mariannt hívták el. Mariann ezen az estén is elvarázsolta a közönséget. 

 

Varga Viktor kedvesével érkezett, a Valentin nap színeibe öltözve. Mindketten piros viseletben élvezték a Star Jam Session szórakoztató koncertjét. Rövid invitálás után Viktor a színpadon egy dallal vallott szerelmet kedvesének, Lindának!


Többen párjuk nélkül buliztak. Horváth Tomi kedvese nem tudott eljönni, így a fiatal énekes legjobb barátjával együtt mulatott.

Baronits Gábor is Lola nélkül jött a bulira, egyik kedvence a Star Jam Session, így ki nem hagyta volna a koncertet.


Geszler Dorottya titkokban tartotta, hogy jelenleg párkapcsolatban él-e, de sokat sejtetett, hogy nem férfival, hanem három barátnőjével érkezett a Valentin napi partira!

Az örök szingli, Kustánczi Lia, szintén egy barátnőjével jött, de ezen az estén nem szeretett volna párt keresni, pusztán jól érezni magát és egy nagyot táncolni.


Kovács Lázár szeretőjeként megismert, Bíró Andi is egyedül vett részt a Valentin napi bulin, és nem volt hajlandó semmit sem elmondani jelenlegi párkapcsolatáról. Azt azonban boldogan mesélte, hogy sikerült a médiában elhelyezkednie, egy internetes televízió arcaként fog a jövőben dolgozni.


A Valentin napi szingliparti hajnalig tartott, a hírességek többsége nemcsak a táncparketten, hanem a színpadon is jeleskedett!  
 
[ 3802 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x