Fresh Andi bepasizott
Címlap / Showbiznisz / Fresh Andi bepasizott

Fresh Andi bepasizott

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-19

Az énekesnő szerint szerelemről még korai beszélni, de nagyon jól érzi magát az új párja társaságában. 


Rendezvénynaptár
Fresh Andi kirobbanó formában van manapság, ez pedig nem másnak köszönhető, mint a friss párkapcsolatnak.

"Mi ketten érezzük nagyon jól magunkat a bőrünkben. Egy nagyon aranyos civil fiú az új párom, akivel már régóta ismerjük egymást, csak valahogy mindig elmentünk egymás mellett. Az utóbbi időben úgy néz ki, hogy kezd kialakulni valami jó..." - meséli a tabutv.hu riporterének a szőke sztár, aki szerint szerelemről azért még korai beszélni.

"Most még csak élvezzük egymás társaságát és annyit vagyunk együtt, amennyit az időnk enged, úgyhogy összeköltözésről és egyebekről még szó sincs..." - adta hírül a Tabu Tv internetes videójában Fresh Andi. "Láttunk már olyat, hogy egy hét után összeköltözött valaki valakivel és baromi jól működik a kapcsolatuk, úgyhogy én is nagyon híve vagyok ennek. Lakva ismerjük meg a másikat, szóval nem rossz, ha vele kelsz és vele fekszel, valamint együtt élitek meg azokat a hétköznapi dolgokat is, amik megadják a kapcsolatnak a sava-borsát" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Andi.

Az énekesnő azt mondja, hogy ha esetleg összeköltözésre kerül a sor, akkor valószínűleg nagyon jól fog tudni alkalmazkodni a kedveséhez és ezt viszont is elvárja. "Vannak elviselhetetlen szokásaim, de szerintem ez egyénre szabott. Attól függ, hogy kinek mi bennem az elviselhetetlen, de azért persze megrögzött mániáim nincsenek attól eltekintve, hogy nem szeretek fázni éjszaka..." - mondta el az internetes sztártévé riportjában Fresh Andi, akit reméljük hamarosan felforrósít majd a szerelme esténként.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5476 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x