Düki fogja csinálni VV Béci zenéit
Címlap / Showbiznisz / Düki fogja csinálni VV Béci zenéit

Düki fogja csinálni VV Béci zenéit

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

A Bad Boyz frontembere jó barátságot ápol a Való Világ Rácz Bélájával, aki nem titkoltan zenei karrierbe akar kezdeni a villalét után. 

 

A Csillag Születikben feltűnt Düki egy ideje már nem csak táncol, hanem énekel, sőt hamarosan zeneszerzésbe is kezd. "Már 12 éves korom óta szeretnék a zenével komolyabban foglalkozni, de csak most értem be arra, hogy elkezdjem, úgyhogy belevágtam..." - meséli a tabutv.hu riporterének a Bad Boyz frontembere, aki már saját zenéket és videoklipet is gyártott. A srác egyébként nem csak az RTL tehetségkutatójában megismert tánccsapattal lépett fel korábban országszerte, hanem a jelenleg elsőszámú tinisztárként tündöklő SP koreográfiáiban is gyakran megcsillogtatja a tehetségét.

"SP-vel nagyon jól megmaradt a viszonyunk, most épp a nagykoncertjére próbálunk heti három alkalommal, valamint száz százalékban támogatjuk egymást mindenben..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Düki, aki teljesen autodidakta módon sajátította el a művészetét.

"Úgy kezdtem, hogy egy gabonapelyhes dobozhoz kapott hip-hop zenei programmal alkottam először zenéket. Ez még nagyon kezdetleges volt, de sokat fejlesztettem magam és ma már olyan szintre jutottam, hogy publikálható az, amit csinálok!" - osztotta meg a tabutv-vel a Bad Boyz frontembere.

Düki egyébként manapság a szólókarrierjén kívül a Való Világ által középpontba került Béci zenei életével is foglalatoskodik. "Béci nagyon jó barátom. Egy utcában lakunk és ha kijön a villából, akkor én fogom neki csinálni a zenéket és mindenben segíteni fogom, hogy Ő is elindíthassa a zenei pályafutását. Őt nagyon jó embernek tartom, szerintem egyáltalán nem nagyképű, maximum a taktikája miatt mutatja egy kicsit erősebbnek magát!" - meséli az internetes sztártévé felvételén a tinisztár. 
 
[ 5628 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x