Doszpot Péter hetente egyszer randizik a feleségével
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Doszpot Péter hetente egyszer randizik a feleségével

Doszpot Péter hetente egyszer randizik a feleségével

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

A sztárnyomozóból cég-vezérré vált Doszpot Péter igyekszik nem a gyermekei rabja lenni, ezért gyakran kettesben is találkozik a szerelmével. 

Doszpot Péter manapság egyre kevesebbet szerepel a sajtóban, de nem tűnt el, csak úgy érezte, hogy feleslegesen nem akar a médiában lihegni. "Egy zsaru azt szeretné csinálni a magánéletben is, amihez ért, úgyhogy egy vagyonvédelmi céget vezetek. Mellette természetesen élem a napi életemet a családdal és a gyerekekkel, úgyhogy olyan túl nagy izgalmak nincsenek" - meséli a tabutv.hu riporterének a sztárnyomozó, aki minden szabadidejét a gyerkőceivel és a feleségével tölti.

"Úgy döntöttem, hogy egy csomó dologról nem szeretnék lemaradni. Hál’ istennek mostmár megtehetem, hogy időben hazaérek, úgyhogy mindenből kiveszem a részem: tisztába teszem, fürdetem, etetem Őket" - mondta el az internetes sztártévé videójában Doszpot Péter, akinek nemrég lettek egy évesek az ikrei.

"Egy bizonyos idő után természetessé válik, hogy ketten vannak, de ha végiggondoljuk, akkor rájövünk, hogy kétszer annyit kell dolgozni mint az egynél. Ha az egyik éppen elnyugszik, akkor jön a másik, szóval ez egy több emberes feladat természetesen..." - meséli az ex-rendőr.

Doszpot Péter és felesége azonban igyekszik nem a gyerekek rabja lenni, ezért rendszeresen szerveznek kétszemélyes programokat is maguknak. "Igyekszünk a feleségemmel tartani, hogy hetente legalább egyszer elmenjünk ebédelni... ez amolyan kis randi, ami ad egy kis pluszt az ember életében! Hál’ istennek azért komoly baráti társasággal is rendelkezünk, ezért belefér a barátokkal való találkozás is, mert a nagyszülők és a babysitter segítségével el tudjuk csenni ezeket a kis időket" - adta hírül a tabutv.hu felvételén a sztárnyomozó.


 
 
[ 4094 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x