Ashley Cole meglőtt egy gyakornokot a Chelsea edzőközpontjában...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Ashley Cole meglőtt egy gyakornokot a Chelsea edzőközpontjában

Ashley Cole meglőtt egy gyakornokot a Chelsea edzőközpontjában

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-01

Az angol válogatott focista egy 22-es kaliberű, távcsővel és éjjellátóval felszerelt légpuskával "bolondozott" az öltözőben, amikor az elsült. A lövedék közelről vállon talált egy önkéntes segítőt. 


Rendezvénynaptár
A 21 éves diák, Tom Cowan a News of the World értesülései szerint jól van, a sérülése nem volt súlyos. Az egyetemista sportelméleti szakon tanul és egy évet tölt gyakornokként a Chelsea-nél. A klub orvosai ellátták és kapott két szabadnapot, nem kellett kórházba vinni.

A Chelsea vezetői úgy döntöttek, hogy nem hívják ki a rendőröket, de házon belül kivizsgálják a hét elején történt incidenst, amelynek számos más játékos is tanúja volt az öltözőben.

A News of the World fotómontázsa           
 
Az egyik magát megnevezni nem kívánó klubvezető azt mondta az angol sajtónak, hogy Cole magatartása "szégyen". "Ashleynek példát kellene mutatnia arról, hogy hogyan viselkedik egy profi focista. Az, hogy a klub vezetését kijátszva egy ilyen veszélyes fegyvert behozott, szégyen. Mi a fenét képzelt? Ez a fegyelem teljes hiánya."

A félig-meddig eltussolt botrány ellenére Ashley Cole pályára léphetett a Chelsea keddi Bajnokok Ligája mérkőzésén Koppenhágában. Vvégigjátszotta a 90 percet az FC Copenhagen, a londoni csapat 2-0-ra nyert. 
 
 
[ 2408 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x