Bebe és Katus Attila küzdelme életre és csak életre!
Címlap / Showbiznisz / Bebe és Katus Attila küzdelme életre és csak életre!

Bebe és Katus Attila küzdelme életre és csak életre!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-01

A Corvinban található CBA Príma üzlet kiemelt támogatóként csatlakozott az Unilever idei, egy hónapja indult Segíts okosan! programjához. Ez alkalomból Bebe és Katus Attila nagykövetek Győrfi Pál segítségével adtak számot életmentési ismereteikről - egyelőre azonban nem élesben, csupán játékos formában. 

 

Bebe, a Back to Black zenekar frontembere és Katus Attila egy életnagyságú társasjáték és számos kvíz kérdés megválaszolásával tesztelte életmentő tudását a Corvinban.


Idén harmadik alkalommal indult újra az Unilever Segíts okosan! programja, amelynek legfőbb célja, hogy támogassa az Országos Mentőszolgálat munkáját, felszerelje az összes mentőautót életmentő defibrillátor készülékkel, gazdagítsa az emberek életmentési ismereteit, és nem utolsósorban javítson a mentőállomások körülményein is. A célok megvalósulása érdekében a vásárlók okos választására és támogatására is számít a vállalat, hiszen minden a kampányban résztvevő termék megvásárlása után 1-1 Ft-ot az OMSZ javára ír március 31-ig.


A CBA Príma Corvin az exkluzív hálózatkategória tagjaként a megnyitása óta kiemelt figyelmet fordít a vásárlói magas színvonalú kiszolgálására, a vásárlás élménnyé való tételére. „E filozófia jegyében döntött a Segíts okosan! program támogatása mellett – nyilatkozta Kása József regionális kereskedelmi igazgató, hiszen a minőségi kiszolgálás mellett rendkívül fontosnak tartjuk a vásárlók széleskörű és pontos tájékoztatását minden téren, főként akkor, ha ilyen életbevágó ügyről van szó. Bízunk benne, hogy a program nagykövetei segítségével minél több vásárlónk figyelmét irányíthatjuk rá a téma fontosságára, és így hozzájárulhatunk a program céljainak mielőbbi megvalósulásához.”


„A Corvin Bevásárlóközpont számára szintén rendkívül fontos látogatóinak elégedettsége, amelyhez hozzájárul az épület biztonságossága és nem utolsósorban a személyzet képzettsége is. Ennek érdekében már a megnyitást követően életmentési oktatást szerveztünk a dolgozóink számára az esetleges veszélyhelyzetek szakszerű elhárítása érdekben. Valamint mindazok ellenére, hogy a magyarországi szabályozás nem teszi kötelezővé a bevásárlóközpontokban az elsősegély szoba kialakítását, a Corvin egy rendkívül jól felszerelt helyiséggel rendelkezik. Szívből örülök annak, hogy a Segíts okosan! figyelemfelkeltő kezdeményezésnek a Corvin Bevásárlóközpont ad otthont.” – mondta el Nagy Éva, a bevásárlóközpont igazgatónője az esemény kapcsán.

 
 
[ 4169 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x