Gálvölgyi János utálja a celebeket?
Címlap / Showbiznisz / Gálvölgyi János utálja a celebeket?

Gálvölgyi János utálja a celebeket?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Valószínűleg kevés olyan embert találni, akinek nincs kialakult véleménye a hazai feltörekvő celebekről, de a Gálvölgyi Show legutolsó adása többeknél is kiverte a biztosítékot.  

 

Annak ellenére, hogy egyre többen képviselik a művészi értékeket és vallják, hirdetik annak fontosságát, a kereskedelmi csatornák ontják magukból a feltörekvő sztárocskákat. Persze ezzel alapvetően semmi baj nincs, hiszen eddig is megfért a két tábor egymás mellett békében. Az utóbbi időben azonban egyre nagyobb és szélsőségesebb méreteket ölt a könnyen jött, könnyen ment celebek fricskázása, hol vicces, hol pedig már sértő, felháborító formában.

A Gálvölgyi János által fémjelzett Gálvölgyi Show egyik alap témája természetesen legutóbb sem lehetett más, mint a Való Világból és Barátok köztből kiszabadult, vagy éppen beszabadult "művészek", akik remek felületet biztosítanak arra, hogy a fricska érvényesülni tudjon. Persze szokták mondani, csak azt lehet kifigurázni, akinek van személyisége, de mindenki döntse el magában, hogy ezek a viccek még jópofák, vagy már túllépnek azon a bizonyos határon.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.

 
 
[ 2879 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x