HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-22
Címlap / Showbiznisz / Janicsák Veca 100 nap alatt énekesnő lett

Janicsák Veca 100 nap alatt énekesnő lett

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-22

Hazánk egyik legszínvonalasabb tehetségkutató műsorának, az X-Faktornak az első szériája éppen száz napja ért véget. Janicsák Veca büszke arra, hogy egy nagyon jó csapat kovácsolódott össze, akikkel nem munka a fellépés, hanem szórakozás. 

 

Az RTL Klub berkeiben soha nem volt titok, hogy az első sikeres X-Faktor széria után szinte azonnal következik a második. A jelentkezések már elkezdődtek, és a NapiászOnline információi szerint áprilistól a válogatásokba is belecsapnak a műsor készítői. Most azonban érdemes egy kicsit még visszatekinteni, hiszen pontosan ma 100 napja, hogy véget ért az X-Faktor és megtudtuk, Vastag Csabában van a legtöbb különleges gén.

Persze a győztes mellett nem szabad elfelejteni Takács Nikolast, Király L. Norbit, Janicsák Vecát és a többi döntőst sem, hiszen mindannyian rengeteget adtak kicsiny országunknak. Janicsák Veca szerint a műsor egy különösen jó csapatot hozott össze, akikkel nem munka a fellépés, hanem inkább szórakozás.

"Máig felfoghatatlan a közönség szeretete, amelyből igyekszem minél többet visszaadni. Nagyon sokat járunk fellépni az első három helyezett fiúval, vagy veszünk részt a döntősökkel sportcsarnok gálákon. Nagyon jó csapat lettünk, figyelünk egymásra, szeretem a többieket, már nem verseny van, hanem közös munka."

Folytatás a napiaszonline.hu-n.

 
 
[ 2130 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x