Beleznay Endre is látásjavít?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Beleznay Endre is látásjavít?

Beleznay Endre is látásjavít?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

Beleznay Endre is látásjavít? A színész nagyon sokáig nem akarta eldobni a szemüvegét, de lehet, hogy most mégis megszabadul tőle. 


Rendezvénynaptár
Beleznay Endre nemrég elhatározta, hogy látásjavító műtétet végeztet magán, a Tabu Tv stábja pedig elkísérte a folyamat első, informális állomására.

"Már nagyon régóta gondolkodom azon, hogy látásjavítsak-e, de most rávettek, hogy gondoljam át a dolgot..." - meséli a tabutv.hu riporterének a színész, aki a Budai Szemészeti Központ segítségét kérte a problémája megoldásában.

"A művészúrnak egy közepes rövidlátása van. Részben kontaktlencsét, részben szemüveget visel ennek orvoslására, de azon gondolkodik, hogy lézerrel korrigáltatja a fénytörési hibát" - mondta el az internetes sztártévé kamerája előtt dr. Nagymihály Attila, aki a vizsgálat során megállapította, hogy milyen dioptriájú látáshibája van Endrének, valamint azt is megvizsgálta, hogy megfelelő vastagságú-e a szaruhártyája a műtét elvégzéséhez.

"A feleségemnek és nekem is nagyon tetszik a szemüvegem, de zavar, hogy nem látok jól és időnként küzd a szemem a kontaktlencsével. Jókat mondott a doktor úr, tehát akár neki is ugorhatnánk a műtétnek, de azért előtte még sokat kell egyeztetnünk, mert a programomban azért több napot teljesen fel kell majd szabadítanom" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Beleznay Endre, akin ha minden jól megy, akkor hamarosan egy LASIK típusú lézeres látásjavító műtétet hajt majd végre dr. Nagymihály Attila.


 
 
[ 2632 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x