Őszinte vallomás Dopeman nagyszüleinek haláláról
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Őszinte vallomás Dopeman nagyszüleinek haláláról

Őszinte vallomás Dopeman nagyszüleinek haláláról

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

A rapper eleinte saját maga akarta a kezébe venni az ügyet, de végül miért bízta mégis a rendőrségre a felderítést? Dopeman a Tabu Tv kamerája előtt most először beszél a nagyszülei halálával kapcsolatos érzéseiről... 


Rendezvénynaptár
Mindössze 40 ezer forintot zsákmányoltak azok a rablók, akik január 2-án hajnalban hatoltak be Dopeman nagyszüleinek házába, brutálisan megkínozták az otthon tartózkodókat, akik azóta mindketten életüket vesztették. A nagypapa január 15-én hajnalban a kórház intenzív osztályán vesztette életét a súlyos sérülések miatt, nagymamája pedig a hír hallatán újra rosszul lett, keringése összeomlott, és vissza kellett vinni a kórházba, ahonnan pár nappal azelőtt már kiengedték. Január második felétől mesterséges kómában tartották, miután egy infarktuson is átesett. Szervezete azonban nem bírta a megpróbáltatásokat, két hét után követte 90 éves férjét az öröklétbe. A rapper a Tabu Tv kamerája előtt először beszélt a történtekről!

"Nagyon megviselnek a történtek és a rossz dolgok, de nem vagyok egy olyan típusú ember, aki letérdel és sírva küszködik a fájdalmával, inkább próbálok minél jobban élni és feldolgozni, amik bántanak az életben. Az elkövetők megvannak, előzetesben ülnek, de azt nem tudom, hogy mikor zárja le az ügyet a rendőrség. Szerintem egy nagyon komoly nyomás volt a rendőrségen amiatt, amit én a sajtóban csináltam, de valószínűleg ez segített a gyorsabb munkában..." - meséli a tabutv.hu riporterének Dopeman.

A szabadszájú rapper a történtekkor többször is hangoztatta, hogy a hatóságok helyett saját maga veszi kézbe az ügyet, de végül meggondolta magát. "Elég közismert vagyok ebben az országban ahhoz, hogy ne ismerjenek fel, ha önbíráskodásból bármilyen bűncselekményt elkövetnék. Nem vagyok benne biztos, hogy nekem ebből az ügyből kifolyólag feltétlenül börtönbe kellett volna kerülnöm, mert itt van a három és fél éves kislányom, meg rengeteg dolog, amit még az életben meg kell valósítanom!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Pityinger László, aki nem tagadja, hogy szívesen bántotta volna az elkövetőket.


 
 
[ 2380 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x