Dopeman zenében oltja a Való Világ sztárjait
Címlap / Showbiznisz / Dopeman zenében oltja a Való Világ sztárjait

Dopeman zenében oltja a Való Világ sztárjait

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A néha talán túlzottan is szabadszájú rapper állítólag teljeskörű jellemrajz alapján készített számot a valóságshow sztárjairól, nem feltétlen a legpozitívabb tekintetben. 

Pityinger László és testvére állítólag mindössze addig nézték a Való Világot, amíg meg nem írták a Dopeman féle Villarapet. A dal nem túl pozitív színben tünteti fel a műsort és annak szereplőit, de a zenész szerint a szöveg minden egyes szava támadhatatlanul igaz.

"Totális jellemrajzot írtam! Egy olyan szöveget igyekeztem megírni, ami támadhatatlan és csak az igazságot tartalmazza... Sokan mondták, hogy VV Gigiről nem méltó hangnemben beszéltem, de aztán egyszercsak ő maga is bevallotta azt amit állítottam róla!" - árulja el a provokatív zene szerzője a tabutv.hu riportjában.

"Alekosz ezen véglények társaságában tulajdonképpen a legemberibb tényező, de azért nem felejteném el azt, hogy maximum nyolc begyakorolt körmondat birtokában próbálja csak magát hozni. Persze mindez nem nehéz, mert a többiek olyan szintű primitívséggel vannak megáldva, hogy ez őt egyfajta Pallasz Athéné magasságban tünteti föl" - mondja a Tabu Tv internetes videójában Dopeman, aki szerint megalázó az, hogy ezeket a percembereket tették sztárrá. A rapper mindennek ellenére bevallotta, hogy ő is nagyon szívesen beköltözne a Való Világ luxusbörtönébe, ha a csatorna jó gázsit fizetne neki érte.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4115 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x