Nicolas Cage-t letartóztatták
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Nicolas Cage-t letartóztatták

Nicolas Cage-t letartóztatták

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

A hollywoodi sztárt New Orleansban tartóztatta le a rendőrség családon belüli erőszak és garázdaság vádjával.  


Rendezvénynaptár
A New Orleans-i seriff hivatala szerint helyi idő szerint szombaton délben vitték be a helyi börtönbe, a rendőrségi fotó is ekkor készült róla. További részleteket egyelőre nem közöltek.

A TMZ.com bulvár portál úgy tudja, hogy Nicolas Cage azon veszett össze a feleségével, hogy hol is van a bérelt lakásuk - fogalma sem volt arról merre van. A kiérkező rendőröket pedig cukkolta.


Szemtanúk szerint a színész nagyon részeg lehetett vagy be volt lőve. Egy tetováló szalon előtt elkezdte ledobálni a ruháját és követelte, hogy fessenek rá valamit. Aztán ő maga kérte az alkalmazottakat, hogy hívják ki a rendőröket, mert nem talál haza. Közben azonban egy taxis már hívta a zsarukat, mert tanúja volt a hangos veszekedésnek és annak, hogy megragadta a feleségét.

A filmsztár felesége nem emelt panaszt és tagadja, hogy fizikai erőszak történt volna.


Nicolas Cage gyakran megfordul New Orleans-ban, ahol ingatlanjai vannak és ahol filmeket is forgatott. Úgy tudni, Cage éppen el akarja adni ingatlanjai egy részét, hogy anyagi gondjain enyhítsen. Nemrég adta el dollár milliókért Rhode Island-i luxus házát a tengerparton.

Jelelegi felesége Alice Kim, egy volt szusi pincérnő. A filmszínész korábban már kétszer volt házas - Patricia Arquette színésznő és Elvis Presley lánya, Lisa-Marie voltak a feleségei.
 
 
[ 3002 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x