Caramel meglepődött a remek eredményein
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Caramel meglepődött a remek eredményein

Caramel meglepődött a remek eredményein

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-19

Caramel a napokban egy ingyenes szűrővizsgálaton vett részt, ahol olyan meglepően jó eredményeket produkált a szervezete, hogy elhatározta, továbbra sem hagy fel az egészséges életmóddal. 


Rendezvénynaptár
Caramel az elmúlt napokban az Óbudai Egészségolimpia zárórendezvényén, a Fogyatékos Személyek Egészségnapján lépett föl – Tabáni Istvánnal karöltve – ahol nem csak a közönséget szórakoztatta, de alávetette magát az ingyenes egészségügyi szűréseknek is. Az eredmények pedig annyira jók lettek, hogy még maga az énekes is megdöbbent azon, mennyire egészséges életmódot folytat.

"Én is részt vettem az ingyenes szűrővizsgálatokon, ahol megmérték a vérnyomásomat, a vércukorszintemet, a koleszterinszintemet, az eredmények pedig annyira jók lettek, hogy még én is meglepődtem rajtuk" – mesélte Caramel a NapiászOnline-nak, aki saját bevallása szerint régebben bizony küzdött a magas vérnyomással, de amióta jó néhány kilótól megszabadult, már nincs ilyen gondja. "Már egy jó ideje nagyon ügyelek arra, hogy egészségesen étkezzem, de a szűrővizsgálatok jó eredményéhez az is társul, hogy a sportokat sem hanyagolom."

Folytatás a napiaszonline.hu-n. 
 
[ 1626 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x