Németh Lajos: nem vernek meg, mert rossz idő volt!
Címlap / Showbiznisz / Németh Lajos: nem vernek meg, mert rossz idő volt!

Németh Lajos: nem vernek meg, mert rossz idő volt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-03

A TV2 időjósa soha senkit sem szeretne becsapni a prognózisaival, ezért bátran utazik tömegközlekedési eszközökön. 


Rendezvénynaptár
Ha egy mód van rá, akkor Németh Lajos nem ül autóba, helyette sokszor gyalogol, bringára pattan, vagy éppen a közösségi közlekedés járműveit használja, ami érdekes szituációkat szül az életében.

"Az autó egy szükséges rossz, ezért általában lecserélem bringára vagy tömegközlekedésre. Nem szégyellem, hogy a BKV járműveit is használom: elsősorban a kötöttpályás eszközök a kedvenceim, mert azok sokkal gyorsabbak, mint az autó." - meséli a tabutv.hu riporterének a TV2 időjósa.

"Amikor megismernek az emberek, akkor először egymásra néznek, aztán a bátrabbak odajönnek és megkérdezik, hogy milyen idő lesz a napokban. Elég sok ilyen élményem van, de rossz még sosem. Támadólag senki sem lép fel, tehát nem vernek meg azért, mert rossz idő volt!" - nevet fel a Tabu Tv internetes videójában Németh Lajos.

Az időjárás jelentés házigazdája egyébként elismeri, hogy néha téved, de gyorsan hozzáteszi, hogy soha senkit sem szeretne becsapni a prognózisaival. "Néha az időjárás útjai is kifürkészhetetlenek, de az elmúlt években már egyre ritkábbak a tévedések!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lajos, aki a felvételen azt is elárulja, hogy nyáron mikor érdemes szabadságra menni!Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1619 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x