Hajdú-Sarka Kata segít Szabó Zsófinak pasit találni
Címlap / Showbiznisz / Hajdú-Sarka Kata segít Szabó Zsófinak pasit találni

Hajdú-Sarka Kata segít Szabó Zsófinak pasit találni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Hajdú Péter felesége mindent megtesz, hogy pasit találjon a Jóban Rosszban sztárjának, aki havonta egyszer jár pedikűröshöz. 

 

Hajdú-Sarka Kata és Szabó Zsófi manapság minden sajtóeseményre együtt érkeznek, ez pedig egyáltalán nem véletlen. "Én semmit nem hagytam ki az életemből. Annyira marha sokat buliztam a főiskolán sajnos, hogy besokalltam belőle és nagyon örültem, hogy megtaláltam azt a pasit, akinek gyereket szülhetek!" - meséli Kata, de nem így van ezzel barátnője, a Jóban Rosszban szőke bombázója, Szabó Zsófi.

A két lány a Tabu Tv riporterének vallott először baráti kötelékük egyik fő missziójáról, ami nem más mint pasit találni Zsófinak. "Látom a Zsófin, hogy mennyire nehéz most normális pasit találni... Támogatom őt, mert nekem sem lenne ehhez egyedül energiám! Lelkileg is nagyon erősnek kell lenni, hogy megtaláld az igazit annyi pasin keresztül. Tök gáz!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hajdú Péter gyermekeinek édesanyja, Sarka Kata.

Szabó Zsófi egyébként már egy ideje keresi az igazit, viszont túl sok ideje nincs a kutakodásra. "Nekem soha nincs időm magamra! Örülök, ha például havonta egyszer eljutok a pedikűröshöz meg a kozmetikushoz..." - taglalja a szőke sorozatsztár. Hajdú-Sarka Kata és Zsófi egyébként Hajdú Péter megkérdőjelezhető énektudásáról és f*sza csávóságáról is beszélnek a Tabu Tv felvételén.
 
 
[ 4792 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x