Szerelem? Orosz Barbara ágyba kapja a reggelit
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szerelem? Orosz Barbara ágyba kapja a reggelit

Szerelem? Orosz Barbara ágyba kapja a reggelit

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

A karrierista Orosz Barbarát is eltalálta Ámor nyila? A sikeres műsorvezető most először a Tabu Tv-nek beszél legmélyebb érzelmeiről és a jövőbeli terveiről! 


Rendezvénynaptár
A Tabu Tv riportere Orosz Barbara újdonsült párkapcsolatáról és érzéseiről kérdezősködött. "Életemben nem voltam még ennyire szerelmes, kb. úgy érzem magam, mint egy vak ló...boldogok vagyunk, szeretjük egymást, majdnem hét hónaposak vagyunk, de még nem élünk együtt." - árulta el Orosz Barbara örömteli történetét a Tabu Tv riporterének.

"Rengeteg meglepetést tartogat nekem mindig. Minden áldott nap virágot vesz nekem, imádja ágyba hozni a reggelit. Ezt még sosem mondtam el sehol!" - nyilatkozta Orosz Barbara az internetes sztártévé videójában.

A tabutv.hu riportere a féltékenységről is kérdezte Orosz Barbarát, aki elárulta, hogy ő abszolút nem egy féltékeny típus, bízik párjában, de ami a legfontosabb, hogy bízik önmagában.

"Rám viszont folyamatosan féltékenyek a párjaim..." Többek között azt is elárulta, hogy nagyon komolyan gondolják ezt a kapcsolatot nem kizárható az együttélés, házasság és a gyerek gondolata sem, de jelenleg, amíg bírja, a karrier az első. "Türelem van és én mindig ezt kerestem!" Úgy hogy, a lelkes rajongótábor megnyugodhat, Orosz Barbarát még sokáig láthatjuk a képernyőkön!


 
 
[ 3498 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x