Komár László örömmel jár a bíróságra
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Komár László örömmel jár a bíróságra

Komár László örömmel jár a bíróságra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

A 66 éves művész csak vásári bohóckodásnak hívja az éppen folyó bírósági ügyét, de azért elmeséli, hogy hol tart a dolog. 


Rendezvénynaptár
Már egy ideje minden héten megjelenik valamilyen újdonság Komár László válásával kapcsolatban. A veterán zenész most a Tabu Tv riporterének vall a bírósági ügy jelenlegi állásásról és a felesége követeléseiről.

"Kérések, esetenként követelések vannak felém, de egyenlőre nem tudunk megegyezni például még a gyerektartás összegében sem. Jelenleg 50.000 forintot állapított meg a bírónő, de 150.000 a kívánalom, amit egy kicsit túlzónak tartok... Én az első tárgyaláson megajánlottam 75 ezret, viszont ha hozzátesszük a családi pótlékot és az édesanya keresetét, akkor már ez is sok!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Komár László.

"Mindenesetre a bíróság azért van, hogy begyűjtse a hozzá tartozó irodalmat és majd eldöntse, hogy mi hogyan legyen. Addig a válást nem mondják ki, amíg a gyerektartás összege nem realizálódik, úgyhogy ez a dolog mehet akár az idők végezetéig is... Addig fog tartani, amíg valaki meg nem unja, de én ráérek!" - jelenti ki határozottan az internetes sztártévé felvételén a zenész.

Komár László örömmel jár a bíróságra amíg tud és rettentő könnyed módon kezeli az egész hercehurcát. "Amíg itt vagyok, addig lehet velem szórakozni, járok a bíróságra: felveszem az öltönyömet, úgyis olyan ritkán öltözök ki!" - nevet fel a videóban Komár, aki mindent megtesz azért, hogy a gyermeke boldogan élhessen.


 
 
[ 2312 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x