VV Gigi végleg szakított Jerzyvel
Címlap / Showbiznisz / VV Gigi végleg szakított Jerzyvel

VV Gigi végleg szakított Jerzyvel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

A Való Világ sztárja őszintén nyilatkozott a villában történt fájdalmas szakításról. Gigi elárulta, hogy egészen biztosan nem folytatná a kapcsolatát Jerzyvel... 

 

Gigivel Zsófi születésnapi buliján beszélgettünk a visszaköltözés nyújtotta egy hetes élményről, ami számára talán nem a legpozitívabban sült el.

"Nagyon furcsa volt visszamenni egy hétre. Azt hittem, hogy sokkal könnyebb lesz, de a bezártság és a kinti információk eltitkolása megnehezítette a dolgokat, ráadásul Jerzy és én egyfajta szakításon is túlestünk" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gigi, aki most végre tisztázza, hogy hányadán is áll a kigyúrt szépfiúval.

"Sokan kérdezik, hogy akkor mi is van velünk. A második napon Jerzy csúnyán szólva kidobott, majd rá pár napra elkezdte mondani, hogy mennyire hiányzom neki... Én meg nőből vagyok, úgyhogy engedtem, de azt leszögeztem vele, hogy ez egy átmeneti dolog volt, úgyhogy pontot tettünk a kapcsolatunk végére! Én is szabad vagyok és ő is az, úgyhogy teljes mértékben lezártuk ezt a dolgot" - adta hírül a Tabu Tv kamerája előtt VV Gigi.

A valóságshow-hős azt is elárulta, hogy rettentően fájt neki a szakítás. "Iszonyatosan belém mart, főleg úgy, hogy én itt kinn mindenhol kiálltam mellette. Persze ennek ellenére megértem azt, hogy ő hogyan érez és próbálom pozitívan felfogni a dolgot..." - meséli a tabutv.hu videójában Gigi, aki szerint egészen biztosan nem lesz folytatása a szerelmüknek. A fekete démon azt is elárulja a felvételen, hogy kinek szurkol a párbajon és hogy hogyan látja a Való Világ fináléját!
 
 
[ 8717 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x