Dögös csajok csivavákkal
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Dögös csajok csivavákkal

Dögös csajok csivavákkal

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-25

Hazánk legdögösebb lányai és csivaváik egy különleges fotózáson vettek részt a minap! Kustánczi Lia és Roni, Kis Hegedűs Réka és Joey, Daniludisz Niki és Jorgi, Bertók Maya és Mia már gőzerővel készülődnek a május 22-ei Csivava Majálisra. Egyetlen férfiként a majális házigazdája, Hamvai PG és Disco is együtt pózolt a képeken.  


Rendezvénynaptár
A Római parton gyűltek össze hazánk szépségei és kiskutyáik, hogy egy különleges fotózáson vegyenek részt! Ez a lányoknak elsőre egy rutinfeladatnak tűnt, de a helyszínen kiderült, hogy némelyik kutyus nem szívesen pózol a kameráknak. A lányok már évek óta jóban vannak, de kutyák is hamar összebarátkoztak, még szerelem is szövődött. Bertók Maya kislány kutyája Mia, rögtön két kérőre is talált. Lia Ronikája és Réka Joey-a versenyeztek a kutyahölgy kegyeiért. A ragyogó napsütésben, miközben gazdáik készültek a fotózásra, önfeledten kergették egymást a Római parton.


A fotózás végén a gazdik és a csivavák is a megérdemelt „jutalom falatjukat”, egy-egy lángost fogyasztottak el.  Erre a rövid időre a playmate-ek is felfüggesztették diétájukat. Egyetlen férfiként, a Majális házigazdája Hamvai PG és csivavája, Disco maradtak erősek. Ők ellenálltak a szénhidrát bombának.


Réka, Lia, Maya, Niki és PG már alig várja a május 22-ei Csivava Majálist, ahol több száz másik kiskutyával együtt élvezhetik majd a színes programokat a Holiday Beach Budapest-ben.  
 
[ 4476 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x