Beckham alsónadrágot árul
Címlap / Showbiznisz / Beckham alsónadrágot árul

Beckham alsónadrágot árul

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

Saját férfi alsóneműmárkával próbálja meghódítani a piacot David Beckham. 

 

Az angol labdarúgás legnagyobb szupersztárja eddig sem mozgott idegenként a divat világában: az Armani divatház 2008-ban vele reklámozta férfi alsóneműit és egyéb ruházati termékeit, komoly feltűnést keltő óriásposzterekkel teleaggatva London, New York és Párizs házfalait.

A Daily Mirror pénteki tudósítása szerint a 36 éves Beckham a siker hatására eldöntötte, hogy saját alsónemű- és más férfiruházati termékkollekcióval jelenik meg a piacon. A termékcsaládot egy Homme márkanéven bevezetni tervezett férfiparfüm egészíti ki.


Ez még az Armani hirdetés

A focista, aki jelenleg az amerikai LA Galaxy csapatát erősíti, nem is titkolja, hogy az Armanival folytatott együttműködés sikere adta a késztetést számára a saját ruházati márka kialakítására. A Mirror idézete szerint kijelentette: különösen az győzte meg, hogy a cég éves bruttó forgalma 2007-ben 14,1 millió font (4,2 milliárd forint) volt, ám az ő főszereplésével lezajlott 2008-as reklámhadjárat után a vállalat bruttó értékesítési bevétele 38,7 millió fontra (11,6 milliárd forintra) szökött fel.

Beckhammel kettőre emelkedik a család divatdiktátorainak száma, ugyanis a világsztár felesége, Victoria Adams - az 1990-es évek brit popbandája, a Spice Girls egykori énekesnője - is jó ideje a divatipar élvonalbeli képviselője.

Victoria ruhakölteményeit a szakma legnagyobbjai is elismeréssel illetik, rajongói - és vásárlói - között olyan neveket tudhat, mint Elle MacPherson színésznő, egykori szupermodell, Cameron Diaz színésznő vagy Dannii Minogue énekesnő. A legnagyobb megtiszteltetés azonban a királyi család részéről érte Beckhamnét, nemrégiben kiderült ugyanis, hogy ő tervezheti Vilmos herceg felesége, Katalin cambridge-i hercegnő hivatalos megjelenésekre szánt ruháit.

Vilmos, aki édesapja, Károly trónörökös után a brit trón második számú várományosa, április végén esküdött örök hűséget polgári származású kedvesének, akit a frigy megkötéséig Kate Middletonnak hívtak. Vilmos herceg és David Beckham közismerten jó barátok, és a Beckham házaspár hivatalos volt a londoni Westminster-apátságban tartott - világszerte kétmilliárd tévénéző által figyelemmel kísért - esküvői ceremóniára.

 
 
[ 1676 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x