SP szerint semmi sem volt a Dopeman féle balhé
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / SP szerint semmi sem volt a Dopeman féle balhé

SP szerint semmi sem volt a Dopeman féle balhé

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

Nemrég egy újabb értelmetlen interjút sikerült készítenünk az épp Nagy Duettre készülő Éder Krisztiánnal. Érdemes megnézni! 


Rendezvénynaptár
SP és Dopeman a híresztelések szerint egy celeb bulin verekedtek össze nemrég, de állítólag verekedés helyett csak indulatos veszekedés volt köztük a Frizbi Hajdú Péterrel egyik korábbi adása miatt, ahol a tinisztár Dopeman szerint túl fellengzősen nyilatkozott a rapperről.

"Semmi sem történt, ez csak bulvár... Elkezdtünk beszélgetni különböző dolgokról, például az időjárásról. Az éghajlatváltozás azért elég sok dolgot kihozott így az estére, sőt politika is volt benne!" - terel a tabutv.hu videójában SP, aki a komoly válasz helyett inkább egészen másról akart beszélni a TV2 udvarán.

Szóba került például az a fontos téma is, hogy SP miért nem igazolja vissza a Facebookon miniriporterünket, aki az első vele készült beszélgetés után gátlástalanul ismerősnek jelölte a közösségi portálon.

"Azért tudom, hogy hogy hívnak, mert napi harminc üzenetet írsz nekem a Facebookon, hogy fogadjál már el légyszíves! Egyébként még egy darabig nem is igazolom vissza a bejelölést, mert csak közeli ismerősöket és barátokat szoktam visszajelölni..." - magyarázza a dolgot Éder Krisztián, aki a csajokról, a Nagy Duettről és rengeteg egyéb érdekes témáról is mesélt az internetes sztártévé kisfilmjében.


 
 
[ 3491 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x